Zwembroek Arena M Byor Evo

Zwembroek Arena M Byor Evo

Beginnend op: € 38,32

€ 27,91

-27%
Duik in comfort met de Boxer swim Arena M Byor Evo, de perfecte keuze voor je zwemsessies.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 38,32

€ 27,91

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwembroek Arena M Byor Evo

Het boxer badpak Arena M Byor Evo is de perfecte keuze voor alle enthousiaste zwemmers. Ontworpen door het beroemde merk Arena, combineert dit boxer badpak stijl en functionaliteit om je een ongeëvenaarde zwemervaring te geven.

Dit boxer badpak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam. Het biedt optimaal comfort en garandeert je totale bewegingsvrijheid in het water. De nauwsluitende pasvorm omhelst je lichaam als een tweede huid, zodat je je volledig op je prestaties kunt concentreren.

boxer Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het Arena M Byor Evo zwempak is geschikt voor alle niveaus. Het is voorzien van MaxLife-technologie en is chloor-, zon- en slijtvast, waardoor het een uitzonderlijke duurzaamheid heeft om je trainingen en wedstrijden lang te begeleiden.

Het strakke, moderne ontwerp van deze boxer maakt het ook een ideale keuze voor buitenzwemsessies of loungen bij het zwembad. Het kenmerkende Arena logo en de felle kleuren voegen een vleugje stijl toe aan je zwemkleding.

boxer Het Arena M Byor Evo zwempak is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een must-have voor elke zwemmer die op zoek is naar comfort, prestaties en stijl. Laat niets je tegenhouden in je zoektocht naar de overwinning met dit hoogwaardige boxer zwempak. Bestel het uwe nu en dompel uzelf onder in uitmuntendheid met Arena.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006477-540
Kleur zwart-calypso koraal
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1