Zwemshort Arena M Byor Evo R

Zwemshort Arena M Byor Evo R

Beginnend op: € 38,32

€ 30,65

-20%
Tem de golven in stijl met de Arena M Byor Evo R zwemshort, de perfecte metgezel voor je zwemsessies.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 38,32

€ 30,65

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwemshort Arena M Byor Evo R

De Arena M Byor Evo R zwemshorts zijn een must-have voor alle zwemliefhebbers. Het merk Arena heeft deze zwemshorts speciaal ontworpen voor zwemmers, met bijzondere aandacht voor prestaties en comfort.

Deze zwemshorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een nauwsluitende, comfortabele pasvorm die zich perfect aanpast aan de rondingen van het lichaam. De Byor Evo R-technologie zorgt voor maximale bewegingsvrijheid, zodat je met gemak en zonder beperkingen kunt zwemmen.

Met zijn moderne, elegante ontwerp is deze zwembroek zowel functioneel als aantrekkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks felle kleuren en maken zeker een statement aan de rand van het zwembad. Bovendien voegt het discrete Arena logo een extra vleugje stijl toe.

Deze zwemshorts zijn speciaal ontworpen om in te zwemmen en bieden een hoge chloorbestendigheid en uitstekende duurzaamheid voor langdurig gebruik. Je kunt je dus concentreren op het zwemmen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je zwemkleding verslijt.

Of je nu een beginnende zwemmer bent of een ervaren atleet, de Arena M Byor Evo R zwemshorts voldoen aan al je verwachtingen op het gebied van prestaties en comfort. Dus voeg ze nu toe aan je zwemkledingcollectie!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006477-505
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene