New Balance Lopende Herenschoenen

Vind hier alle New Balance loopschoenen voor heren.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

New Balance is een Amerikaanse fabrikant van uitrustingen die bekendheid verwierf door de creatie van sportschoenen. Profiterend van dit succes is het Amerikaanse bedrijf sinds enkele jaren gestart met de verkoop van hardloopschoenen. Omdat New Balance niet het populairste hardloopmerk is in Europa en meer specifiek in Frankrijk, begrijpen we dat het voor jou lastig is om te weten welke hardloopschoen je moet kiezen. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste New Balance hardloopschoen voor jou, laten we je de beste New Balance hardloopschoenen zien.

Welke New Balance hardloopschoenen voor heren zijn geschikt voor mijn pas?

Vind bij Direct Running een grote selectie hardloopschoenen voor heren tegen onverslaanbare prijzen. We bieden producten van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor alle soorten stappen. Er zijn 3 soorten passen : depas neutrale of universele die het meest voorkomt, de pronator pas en de supinator pas. Fabrikanten bieden modellen aan die geschikt zijn voor al deze soorten stappen om blessures te voorkomen. Om erachter te komen wat uw type pas is, kunt u kijken aan welke kant de meeste slijtage van uw zolen is: aan het midden, aan de binnenkant of aan de buitenkant.

New Balance hardloopschoenen voor heren voor een neutrale pas

Bijna de helft van de bevolking heeft een neutrale pas, daarom wordt dit de universele pas genoemd. De neutrale pas verslijt het centrale deel van de voet tijdens een run. Met een universele pas heb je geen gebrek aan keuzes, aangezien de meeste modellen passen.

New Balance biedt daarom veel modellen hardloopschoenen voor heren voor universele pas, je vindt je geluk in onze selectie van New Balance hardloopschoenen, zoals de Fresh Foam 880 v10, de More v2 of de Fuel Cell SpeeldRift.

New Balance hardloopschoenen voor heren voor een pronerende pas Pronatie Zakt

komt doordat de voet naar binnen, je kunt het zien als je zool meer aan de binnenkant wordt gedragen. Voor een pronator pas is dus versteviging aan de binnenkant van je hardloopschoen nodig, om dit doorhangen te beperken. Pronatie komt veel voor en treft inderdaad 45% van de hardlopers.

In de New Balance hardloopschoen modellen voor mannen, kunt u kiezen voor de Vongo v3 en v4 die zijn ontworpen voor zowel universele als pronator passen of de New Balance Hardloopschoenen 860 V9, die u onberispelijk comfort bieden tijdens uw trainingen.

New Balance hardloopschoenen voor heren voor een supinator

De pas supinator pas komt van het naar buiten kantelen van de voet. Zeldzamer, supinatie treft 5 tot 10% van de lopers, dus weinig modellen zijn er echt aan aangepast.

De vlaggenschip modellen van New Balance hardloopschoenen voor heren New Balance hardloopschoen voor

heren Fresh Foam

Lange tijd was dit paar sneakers niet aantrekkelijk voor hardloop liefhebbers. Velen waren inderdaad de tegenstanders van een basketbal dat door velen als van lage kwaliteit werd beschouwd. Daarom hebben de Amerikaanse ingenieurs veel gewerkt aan andere versies van de Fresh Foam die we hieronder aan u zullen presenteren.

New Balance Fresh Foam 1080

hardloopschoen Hardloopschoenen New Balance Fresh Foam 1080 v9 is een echte hit. Het Amerikaanse merk is er namelijk in geslaagd om een combineren dynamische sportschoen te met een sportschoen comfortabele. Dit comfort is op het eerste gezicht zichtbaar als de zool van de Fresh Foam 1080 v9 imposant is. Samengesteld uit Fresh Foam en Ultra Heel-technologie, heb je de indruk dat je op een wolk loopt! Naast al deze kwaliteiten is het onmiskenbaar dat Amerikaanse onderzoekers erin zijn geslaagd een hardloopschoen te produceren met een onberispelijk ontwerp.

Na het succes van de v9 biedt New Balance ons nu zijn gloednieuwe schoen aan Fresh Foam 1080 v10-. Het grote verschil met de oude versie is het uiterlijk van de technologie Fresh Foam X. Met deze technologie kun je een hardloopschoen vinden met goede demping en een goede teruggave van energie bij elke stap. Als je je afvraagt ​​welke hardloopschoen je moet kiezen voor een neutrale of universele pas, dan heb je je antwoord. Met dit paar New Balance Fresh Foam 1080 v10 sneakers kun je op de weg en op de weg rennen in alle rust. Ook hier biedt New Balance ons een uitgewerkt ontwerp en dus een heel mooi paar hardloopschoenen.

New Balance innoveert keer op keer door het assortimentgeheel nieuwe Fresh Foam 1080 uit te breiden.DeFresh Foam 1080 v11 biedt ideaal comfort, geschikt voor langeafstandslopen. Uitgerust met reactieve Fresh Foam-technologie en een bovenwerk van stretch-mesh, biedt het ook Ultra Heel-technologie om de achterkant van de voet perfect te omsluiten voor ideale ondersteuning tijdens je runs.

New Balance Fresh Foam Hierro V6 hardloopschoen

Ontworpen om resistent te zijn, zullen dehardloopschoenen Hierro V6 je vergezellen op elk type parcours, inclusief ruige paden of hun tussenzool zal je landing soepel dempen. De Vibram-buitenzool valt op door zijn weerstand en tractie. Ademend dankzij de perforaties, zal het versterkte bovenwerk je voeten beter beschermen tijdens het hardlopen.

New Balance Fresh Foam Tempo hardloopschoen

met de Fresh Foam Tempo Geniet Voor heren van ongekend comfort dankzij de Fresh Foam vulling. Dit paar hardloopsessies geeft je een vloeiende pas, of je nu op loopbanden of langeafstandsraces in de buitenlucht bent. Het lage bovenwerk van mesh bevordert strategische ondersteuning van de hiel tot de tenen van de hardloper.

New Balance Fresh Foam ROAV hardloopschoen

Dankzij de Ultra Heel technologie en Fresh Foam demping biedt de New Balance ROAV een goed afgestelde hardloopschoen met een comfortabele pas. Deze zeer veelzijdige hardloopschoen voor heren biedt duurzaamheid en lichtheid tijdens het hardlopen.

New Balance Fuel Cell-hardloopschoen voor

heren De op één na populairste reeks New Balance-hardloopschoenen voor heren zijn ongetwijfeld de Fuel Cells, waardoor u er stijlvol en licht uitziet. En als u zich afvraagt welke New Balance-schoen u moet kiezen, dan bieden wij u de presentatie van de belangrijkste paren van dit assortiment.

New Balance hardloopschoen Fuel Cell Propel

De hardloopschoen New Balance walking Fuel Cell Propel is uiteraard ontwikkeld rondom de brandstofceltechnologie. Deze innovatie laat u vooral een zeer sterke teruggave van energie toe, terwijl u een voortstuwing biedt zeer merkbare en gewaardeerde. Bovendien voorkomt de Trace Fiber-technologie die voor het bovenwerk wordt gebruikt het risico op scheuren en zorgt zo voor optimaal comfort. Let op, deze schoen in maat 43 weegt slechts 266 gram. Niet onbelangrijk als je lange afstanden wilt lopen. Het team van New Balance adviseert haar echter meer voor korte runs dan voor marathons.

De geheel nieuwe Fuel Cell Propel RMX brengt het assortiment opnieuw met een modern bovenwerk. Deze hardloopschoen biedt je niet alleen een uitstekende rebound, maar ook een ongeëvenaard comfort.

New Balance Fuel Cell Rebel

hardloopschoen Deze New Balance hardloopschoen is ook ontworpen rond Fuel Cell technologie. Als je niet weet wat het betekent, laat ik je teruggaan naar de paragraaf net hierboven. Deze schoen vertegenwoordigt de evolutie van de Fuel Cell 5280. Deze hardloopschoen is inderdaad veel lichter dan zijn grote zus maar ook veel dynamischer. De componenten aan de voorkant van de New Balance Fuel Cell Rebel sneaker zorgen voor een sterke rebound.

New Balance Fuel Cell Prism hardloopschoenenhardlopen

De Fuel Cell Prism voor heren garandeert je stabiliteit tijdens heten een echt gevoel van lichtheid. Deze geavanceerde hardloopschoen is ideaal voor een lichte en responsieve pas. Naast het ontwerp met het gestructureerde bovenwerk, vindt u de EVA-zool die echte ondersteuning biedt tijdens uw trainingssessies.

New Balance Fuel Cell Energy Streak hardloopschoenen

Ideaal voor ervaren hardlopers, de Fuel Cell Energy Streak helpt u uw eigen records te verbeteren. Het bovenwerk is ademend en verfijnd. Deze hardloop sneakers hebben een verbeterde tussenzool die je een ongeëvenaard reactievermogen geeft, evenals een koolstofvezel plaat voor een betere voortstuwing.

New Balance Fuel Cell Echo hardloopschoenen

Zeer veelzijdig, de Fuel Cell hardloop sneaker Echo is ideaal voor onderweg of op de loopband dankzij het gestroomlijnde model. Dankzij de hoogwaardige schuimen kunt u kilometers maken door u een echte energieteruggave te bieden. Dit paar FuelCell Echo hardloopschoenen geeft je kracht en grip tijdens het hardlopen.