Asics loopschoenen voor mannen

Asics biedt al jaren sportschoenen voor mannen aan, vooral hardloopschoenen. Hier vind je alle Asics hardloopschoenen voor heren, waaronder de bekende Asics Gel-Nimbus, Asics Gel-Kayano, Asics Gel-Cumulus.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Welke herenschoen running Asics kiezen voor hardlopen?

Op Direct-Running bieden wij u een ruime keuze aan sportschoenen voor heren. Inderdaad, wij maken er een punt van point om kwaliteitsproducten aan te bieden. Daarom werken wij samen met de grootste merken, en dit is het geval met de Japanse fabrikant van uitrusting, die al jaren emblematische running schoenmodellen aanbiedt. Maar eerst, wat betekent Aiscs? De naam van het merk is in feite een Latijnse uitdrukking die anima sana in corpore sano betekent, wat betekent "een gezonde geest in een gezond lichaam". Asics is een van de populairste merken van running. Dus hoe kies je je hardloopschoenen Asics? We bekijken de verschillende soorten schoenen Asics naargelang het type pas. U moet uw nieuwe paar natuurlijk ook selecteren op basis van uw maat. Hoe maat je Asics? Het merk running Asics loopt relatief klein, in feite, zoals vaak het geval is met sportschoenen, aarzel niet om een maat toe te voegen aan uw gebruikelijke maat. Aangezien er veel verschillende smaken en kleuren zijn, kunt u uw future paar running ook kiezen aan de hand van de kleur. Als u de voorkeur geeft aan Asics zwart, kunt u kiezen uit een groot aantal modellen zoals de gel-quantum 180 of de gel-Cumulus 24. Als u meer houdt van Asics wit en blauw, zal de Asics Gel-Nimbus 24 aan al uw verwachtingen voldoen. U vindt er ook alle variaties vanAsics Tokyo, met de emblematische kleuren van het land.

running Asics herenschoen voor neutrale tred

Als u een van de 45% van de bevolking bent met een neutrale pas, dan adviseert het team van Direct-Running u zich te wenden tot enkele van de toonaangevende modellen van het Japanse merk.

Schoen Asics Gel-Quantum

Een van de populairste herenschoenen van het Japanse merk is ongetwijfeld de running Asics Gel-Quantum 360 schoen. Ontworpen voor uw korte uitstapjes running, op een terrein van het type weg of pad, biedt deze schoen voor heren u een ongeëvenaard comfort. Dankzij de GEL-technologiebiedt de Gel-Quantum u een zeer efficiënte demping, maar ook de mogelijkheid om schokken gemakkelijk te absorberen. running De Asics Gel-Quantum is waarschijnlijk de juiste schoen voor u als u van plan bent korte afstanden in de stad te lopen. Bovendien kun je hem zelfs dragen in de stand Lifestyle.

Ook in de Gel-Quantum ader kun je de Asics Gel-Quantum 90 herenschoen en de Gel-Quantum 180 bekijken. Deze running Asics schoenen voor heren zijn ontworpen voor mannen die stijl en sportieve prestaties willen combineren. Bovendien is er voor elk wat wils, als u van zwart houdt Asics vindt u verschillende modellen om aan uw verwachtingen te voldoen onder de trainers asics gel-quantum 180 of gel-quantum 90.

Schoen Asics MetaRide

De running schoen Asics Metaride, in 2019 gelanceerd door de Japanse apparatenfabrikant, is ontworpen voor lopers die langere afstanden afleggen. Het wordt aanbevolen voor marathons, bijvoorbeeld. Deze schoen van running is vooral een concentraat van technologie. In het bijzonder de Guidesole-technologie, waarmee u uw enkel kunt ontlasten door meer gewicht op de voorkant van de voet te zetten, waardoor u uw energieverbruik met 20% kunt verminderen.

Schoen Asics GlideRide

In navolging van MetaRide heeft Asics daarom eind 2019 de nieuwe running schoen uitgebracht GlideRide. Ook hier vindt u de Guidesole-technologie, waarmee u uw energieverlies met 20% kunt verminderen. De Asics GlideRide schoen biedt 7% meer demping dan de MetaRide. Tussen alle GlideRide die Asics biedt, kunt u modellen kiezen zoals de Asics Glideride Tokyo, geïnspireerd op de kleuren van de Japon of de nieuwste schoen, de running Asics Glideride 2 die ook bestaat in de versie Glideride 2 Lite-Show.

Schoen Asics EvoRide

De twee jaar geleden gelanceerde running EvoRide schoen is de nieuwste toevoeging aan het Ride assortiment, een update van de GlideRide en MetaRide. Het is de lichtste van de drie, maar ook de goedkoopste. Deze lichtheid wordt mogelijk gemaakt door de FlyteFoam technologie. Voor de Asics Glideride zijn er verschillende modellen, zoals de Asics Evoride Tokyo of de Asics Evoride 2.

Schoen Asics Gel-Cumulus

Wie een universele pas heeft, kan ook terecht bij een van de emblematische modellen vanAsics, de running Asics Gel-Cumulus schoen. Dit paarAsics is inderdaad een van de populairste, eenvoudigweg omdat het al meer dan 20 jaar bestaat. Het is een van de beste schoenen op de markt running, en er zijn maar weinig lopers die hem nog nooit in hun garderobe hebben gehad. Meer recent werd de Asics Gel-Cumulus 23 uitgebracht. Deze schoen van running biedt een nog soepelere pas dankzij de op maat gemaakte technologie. De demping met GEL-technologie is geplaatst in de hielzone om de demping tijdens het hardlopen te verbeteren. Dankzij de FLYTEFOAM-middenzool loopt u ook soepeler. De Asics Gel-Cumulus 23, ontworpen voor een neutrale pas, is het goedkope paar running dat je nodig hebt. Als je meer een old school loper bent kun je kijken naar de oudere modellen zoals de Asics Gel-Cumulus 21 die een 10mm drop heeft en een gewicht van 295g voor mannen. U vindt ook de Asics Gel-Cumulus 22, opnieuw ontworpen voor neutrale passen. De running Gel-Cumulus 22 schoen biedt een zachtere Flytefoam technologie dan de vorige versies. Zodat je comfortabel blijft tijdens het hardlopen. Bovendien heeft Asics 3D-printertechnologie gebruikt om de nieuwe Gel-Cumulus 22 te maken, die je meer comfort en ondersteuning voor je voeten geeft.

Schoen Asics Gel-Excite

Als je een neutrale pas hebt, en een kleiner budget, is de running Asics Gel-Excite schoen waarschijnlijk de beste goedkoperunning schoen op de markt. Inderdaad, voor minder dan 60 euro kunt u met deze sportschoen voor heren alle technologie en knowhow aanbieden Asics. U vindt ook een daling van 10 mm en een gewicht van slechts 273 gram. De nieuwe Asics Gel-Excite 9 is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

running Asics herenschoen voor pronators

De Japanse fabrikant is duidelijk de lopers met pronatorhouding niet vergeten, en verschillende modellen zijn dan ook bedoeld voor dit deel van de bevolking. Wij bieden u een rapide overzicht van de markt voor Asics.

Schoenen Asics Metarun

Waarschijnlijk een van de duurste schoenen op de markt running. De Asics Metarun heeft met zijn 250 euro ten tijde van zijn release inderdaad een harde klap uitgedeeld. De MetaRun is speciaal ontworpen voor lange duurlopen en is een waar concentraat van technologie, waaronder FlyteFoam (extreem lichte zool) en DUOMAX (zool die zich aanpast aan de beweging). De sterke punten van deze schoen van running Asics MetaRun, zijn vooral zijn mogelijke demping dankzij de hybride gel X-GEL, zijn stabiliteit en zijn lichtheid.

Schoen Asics Gel-Kayano

De running Asics Gel-Kayano herenschoen is waarschijnlijk een van de bekendste schoenen op de markt running, alle merken inbegrepen. De iconische schoen Asics werd gecreëerd in 1993 en heeft in de loop der jaren uiteraard talrijke evoluties ondergaan. De sterke punten van de Gel-Kayano zijn al jaren dezelfde: stabiliteit, ondersteuning en demping. Goed nieuws, de gloednieuwe Asics Gel-Kayano 28 zijn aangekomen op Direct-Running! Een concentraat van technologie voor een maximum aan comfort. De team DR heeft een bijzondere voorkeur voor de Gel-Kayano 28 in het zwart!

Deze nieuwe schoenen van running Asics voor heren Gel-Kayano zijn vooral ontwikkeld rond twee kernwoorden: comfort en stabiliteit. Inderdaad, wanneer u op zoek bent naar een trainer van running Asics voor mannen, zijn deze twee eigenschappen zeer gewild. De Kayano 28 voor heren heeft een daling van 10 mm. Dit model is dus een echt succes in termen van comfort, met een mesh bovenwerk dat een echte rol speelt in het gevoelde comfort. Wat betreft de stabiliteit van de running Asics herenschoen Kayano 28 is de nieuwe Space Trusstic technologie een echt pluspunt! Met een gewicht van iets meer dan 300 gram is deze nieuwe schoen Asics voor mannen ontworpen voor lange duurlopen of recuperatielopen.

Als je in de Asics Gel-Kayano 28 niet vindt wat je zoekt, kun je ook terug naar de oudere modellen zoals de Gel-Kayano 27 heren of de Asics Gel-Kayano 26.

Schoenen Asics GT-1000, GT-2000 en GT-4000

Deze modellen zijn voornamelijk ontworpen voor atleten die op zoek zijn naar hoge prestaties. Bekend om hunschokdemping en enkelondersteuning behoren deze schoenen tot de top van het assortiment Asics. Binnen de herencollectie vindt u sinds kort de nieuwe Gt-2000 9 en GT-1000 10. Ze zijn duidelijk ontworpen voor lopers die op zoek zijn naar comfort en stabiliteit. Binnen de GT-4000 vindt u de Asics GT-4000 3 op direct-running.

running Herenschoen Asics voor superspeeders

Hoewel veel zeldzamer, in feite is slechts 10% van de bevolking supinator, hebben ook deze sporters recht op een eigen schoen van running Asics . En niet zomaar een model...

Schoen Asics Gel-Nimbus

Het mythische paar van Asics is nu in zijn 24e versie. De sterke punten van deAsics Gel-Nimbus zijn min of meer dezelfde sinds de allereerste versie, namelijk: ademend vermogen en demping. De running Asics Gel-Nimbus schoen voor heren is waarschijnlijk een van de must-haves voor elke hardloper.

Inderdaad, deze running Asics herenschoen is echt een vanAsics's paradepaardjes. De belangrijkste sterke punten van de running Asics Gel Nimbus herentrainer zijn talrijk. Allereerst wordt zijn demping, zoals altijd, zeer gewaardeerd door hardlopers. Bovendien is deAsics Gel Nimbus 24 nog comfortabeler dan de vorige modellen uit de reeks. Dit is te danken aan de 3D SPACE CONSTRUCTION technologie onder de hiel. Maar ook dankzij een nieuwe gebruikte mesh, en de OrthoLite TM zool X-55.

Je kunt ook weer de running Gel-Nimbus 23 herenschoen proberen, die ook zijn eigen kwaliteiten heeft.

Heren running Asics schoen voor prestaties

Als u op zoek bent naar prestaties, dan heeft Asics ook iets voor u met zijn BLAST-assortiment.

Schoen Asics Novablast

De Asics hardloopschoen voor heren Novablast is een van de nieuwste toevoegingen aan het Asics sterrenstelsel. Deze running, gewijd aan jonge mannen, heeft een zeer bijzondere vormgeving. Het is bedoeld voor training maar ook voor hardlopen. Ontdek de nieuwste Novablast, de running Asics Novablast 2 schoen, in verschillende kleuren. De belangrijkste technologieën van deAsics Novablast voor mannen zijn talrijk. Allereerst: premier de FlyteFoam Blast tussenzool maakt het verschil. Het creëert een echt trampoline-effect. De ondersteuning is ook een echt succes, in het bijzonder geholpen door de Guidance Line technologie die het mogelijk maakt om de optimalisatie van de pas te behouden. Maar wat deAsics Novablast voor mannen echt tot een succes maakt, is de stijl! Als u op zoek bent naar een stijlvolle running Asics schoen voor heren, dan is de Novablast iets voor u!

Schoen Asics Dynablast

Als je op zoek bent naar een schoen Asics die je een goede rebound, dynamiek en een onberispelijke energieteruggave geeft, dan is de Basket Asics Dynablast gemaakt voor jou! Inderdaad, met de FlyteFoam Blast technologie zal deze hardloopschoen Asics for Men u tevreden stellen!