Wie zijn wij?

Welkom bij Direct Running, jouw favoriete adres voor hardloop- en trailenthousiastelingen. Als lid van de grote Spacefoot-familie, een pionier op het gebied van sport-e-commerce, begon ons avontuur met een gemeenschappelijke passie voor hardlopen en trailrunning. We zijn geëvolueerd om een ​​geweldige ervaring te bieden aan alle trail- en wegrunners.

De reis van Direct Running begon eind 2019, gedreven door onze liefde voor hardlopen. Deze passie heeft zich ontwikkeld tot een uitgebreide collectie hoogwaardige uitrusting, van prestatieschoenen tot authentieke outfits en onmisbare accessoires. We zijn nu trots om ons gespecialiseerde catalogus te onthullen, met een breed scala aan hardloop- en trailuitrusting, met een absolute toewijding aan de kwaliteit en tevredenheid van onze klanten.

Onze magazijnen, strategisch gelegen in Montlouis-sur-Loire (37), spelen een centrale rol in onze activiteiten, met meer dan 500.000 producten van meer dan 5.000 gerenommeerde merken die zorgvuldig zijn opgeslagen en verzonden naar alle landen in Europa. Onze kantoren zijn gevestigd in Levallois-Perret, waar een toegewijd team van experts werkt om uw online winkelervaring voortdurend te verbeteren. Ons doel is om u een uitgebreide reeks hardloop- en trailuitrusting te bieden om uw prestaties op de paden en wegen te optimaliseren.

Bij Direct Running zijn onze waarden essentieel voor ons. We worden gedreven door ambitie, niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. We geloven in teamwork om u de beste service te bieden. Ons succes versterkt alleen onze toewijding om voortdurend te innoveren en de grenzen van e-commerce te verleggen, altijd op zoek naar een ongeëvenaarde winkelervaring. De toekomst van Direct Running ziet er veelbelovend uit, we plannen internationale uitbreiding naar meer dan 20 landen over de hele wereld.

Bij Direct Running is onze missie duidelijk: wij bieden jou de ultieme uitrusting om je prestaties op de paden en op de weg te maximaliseren, terwijl je tijd en middelen bespaart. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige hardloopschoenen, technische kleding of accessoires, wij hebben alles wat je nodig hebt om je passie voor hardlopen te beleven.

Tot ziens bij Direct Running!