Hardlopen Beschermers

Op Direct-Running vindt u al het materiaal dat u nodig heeft om te kunnen hardlopen. Hier vindt u alle bescherming die u tijdens het hardlopen nodig kunt hebben, zoals enkelbescherming - elleboogbescherming - kniebescherming - schouderbescherming

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ontdek hier een zeer ruime keuze aan beschermingen aangepast aan hardlopen om je passie in alle veiligheid te beoefenen: enkel, knieën, ellebogen, schouders. Vind betrouwbare en hoogwaardige apparatuur tegen de beste prijs, ontworpen door referentie merken zoals Thuasne of Mcdavid.

Een breed scala aan hardloop beschermingen

Onze direct running online winkel biedt u alle hardloop beschermingen voor herendie en dames u nodig heeft om veilig te hardlopen tijdens uw buitensport sessies: knieën, enkels, schouders, ellebogen. De artikelen die wij u ter beschikking stellen zijn afkomstig van gerenommeerde leveranciers van medische en sport beschermingsmiddelen zoals Thuasne, Mc David, Hyperice, Blindsave, maar ook van grote sportmerken zoals Nike of Hummel. Kniebeschermers, enkel pads, schoudervullingen, elleboogbeschermers,mouwen,prijs:Hier vindt u innovatieve producten te brengen prestaties en hulp aan beide atleten van hoog niveau en beginnende sporters beschermende armband knie support... grote kwaliteit worden aangeboden tegen een onklopbare vinden.

Waarom bescherming dragen tijdens het hardlopen?

Bij sportactiviteiten zoals hardlopen of trail worden de gewrichten steeds minder gebruikt, afhankelijk van de frequentie en afstand. Intensief oefenen heeft tot gevolg dat er krachten worden uitgeoefend op deze gevoelige gebieden. Wanneer deze tijdens uw prestatie speurtochten op de proef worden gesteld, is het risico op blessures groot. Om u effectief beschermen tijdens uw hardloop tips, bieden veel merken gewrichts-die zijn en spierbeschermingen aangepast aan uw favoriete sportdiscipline. Naast preventie zal deze apparatuur vooral nuttig zijn voor het verlichten van pijn als u terugkomt van een blessure, terwijl het getroffen deel zo veilig mogelijk wordt gemaakt.

De meest gebruikte beschermingen in het hardloop universum

Beschermingen Enkel

De Enkelverstuiking is een veel voorkomende blessure die ervaren wordt door beoefenaars van hardlopen. Breekbare enkel, vermoeidheid, instabiliteit van de grond, behoren tot de meest voorkomende oorzaken. Op onze online winkel, bieden wij een ruime keuze aan steun enkelbraces om blessures te voorkomen enkelgewricht tijdens uw sportactiviteiten. Deze beschermingsmiddelen zijn ook geschikt voor het hervatten van activiteiten na een lichte of matige verstuiking. Op zoek naar een praktisch en comfortabel model? Nike biedt het aan in een lichte en ademende stof. U vindt in onze selectie ook meer geavanceerde modellen die zijn uitgerust met semi-rigide verstevigingen en verstelbare banden, zoals de Zamst Enkelbrace.

Protections

Knie Studies hebben aangetoond dat de helft van alle lopende-gerelateerde been verwondingen van invloed op de knieën. Het is een gevoelig gebied dat vaak onderhevig is aan trauma bij hardlopers, en meer in het algemeen bij atleten. Of het nu gaat om het stabiliseren van de knie, het voorkomen van blessures, het verminderen van pijn, de hardloop bescherming die je nodig hebt vind je in onze online shop. Ons team heeft een selectie sport kniebeschermers samengesteld, gemaakt van technische materialen zoals neopreen, die je veel comfort zullen bieden. Sommige modellen zoals McDavid's hebben scharnieren voor meer stabiliteit en bewegingsvrijheid.

Elleboogbeschermingen

Om uw ellebogen optimaal te beschermen tijdens uw training of uw hardloopsessies, raden we u aan een elleboog uit te rusten die is aangepast aan uw behoeften.elleboogbeschermers Het onderhouden van wordt aanbevolen bij lichte verstuikingen of chronische instabiliteit. Deze medische apparatuur is bijzonder effectief voor een optimale stabilisatie van de elleboog. Als u uw prestaties wilt verbeteren, bieden we ook compressie-elleboogbeschermers die zijn ontworpen om het bewegingsbereik in uw gewrichten te ondersteunen. Functioneel, deze compressie mouwen laten je toe om spierkrampen te verminderen, maar ook om snel te herstellen na je intense inspanningen.

Schoudervullingen Schoudervullingen

zijn beschermende uitrusting die speciaal is ontworpen om schoudergewricht blessures te voorkomen. Ze zijn vooral handig voor hardlopers met fragiele schouders of die willen hervatten met sporten na traumatische gevolgen. In onze online winkel bieden wij u betrouwbare compressie schoudervullingen en hoogwaardige voor de behandeling van verstuikingen. Deze hardloopuitrusting biedt optimale compressie in het schoudergebied en zorgt tegelijkertijd voor een comfortabele pasvorm. De modellen van het erkende merk Thuasne bieden u dankzij hun zorgvuldig bestudeerde ontwerp aangepaste ondersteuning en grote bewegingsvrijheid.

Welke hardloop beveiligingen kiezen?

Bij het kiezen van uw beschermingsmiddelen wordt rekening gehouden met veel criteria: frequentie, type activiteit, intensiteit van de oefening. Deze apparaten moeten uiteraard worden gekozen op basis van uw behoeften: preventie, behandeling, hervatting van de activiteit. Of je jezelf nu wilt uitrusten met hardloop bescherming om blessures te voorkomen, of om pijn in je gewrichten te behandelen, je zult zeker de juiste producten vinden in onze online winkel.