Hardloopschoenen Puma voor vrouwen

Op Direct-Running vindt u alle sportschoenen voor dames, en in het bijzonder de schoenen van running. Hier vindt u alle schoenen van running Puma voor dames.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Puma is een bekende Duitse fabrikant van uitrusting op het gebied van sport en meer in het bijzonder op het gebied van running. Het kan namelijk concurreren met bekende merken die gespecialiseerd zijn in sport zoals adidas, Nike, Asics of Reebok. Dus als u op zoek bent naar een nieuw paar schoenen van running, zult u uw geluk vinden in de trainers Puma die wij voorstellen op Direct-Running. Inderdaad, u zult er enkele vinden die aan uw verwachtingen zullen voldoen, of het nu gaat om functies, technologie of prijs, de hardloopschoenen voor vrouwen Puma zullen u helpen uw doelen te bereiken en uw records te breken. U kunt uw Puma trainers ook kiezen op basis van uw type pas of uw sportactiviteit, uw niveau of het gamma dat u bijzonder aanspreekt. Ontdek op Direct-Running een grote selectie hardloopschoenen voor dames Puma tegen gereduceerde prijzen door te profiteren van onze ongelooflijke promoties.

Hoe kies je running schoenen voor vrouwen Puma?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw paar running voor uw sportactiviteit, rijst de vraag: Hoe kies ik mijn running schoenen? Om deze vraag te beantwoorden, zijn er vele criteria die in aanmerking moeten worden genomen. Allereerst moet je bedenken waarvoor je de hardloopschoenen gaat gebruiken en op welk niveau je zit. Dan moet u nadenken over uw type pas, zodat u zich comfortabel voelt in uw sportschoenen. De prijs kan ook een factor zijn bij het kiezen van uw schoenen van running. Tot slot, maar daarom niet minder belangrijk, moet u nagaan welke eigenschappen u in uw nieuwe paar schoenen zoekt.

Uw loopschoenen kiezen Puma volgens uw sportactiviteit en niveau

U zult niet dezelfde running Puma schoen kiezen naargelang uw type activiteit, de frequentie ervan en uw niveau. Uw behoeften op het gebied van sportschoenen van running zullen inderdaad niet dezelfde zijn als u één keer per week 1 uur gaat hardlopen als wanneer u elke dag hardloopt en af en toe een marathon loopt. Je moet een paar schoenen vinden die de frequentie van je loopjes aankunnen. U zult ook verschillende verwachtingen en behoeften aan innovatie hebben, afhankelijk van uw niveau. Voor de competitie adviseren wij u een lichter paar te zoeken. En afhankelijk van het soort terrein waarop u loopt (paden, wegen, ruw terrein...), zal het paar running verschillend zijn.

Damesschoenen kiezen running op prijs

cision De prijs kan een doorslaggevende factor zijn bij uw beslissing om running schoenen te kopen. Wij zijn er om u gerust te stellen, op Direct-Running vindt u de goedkoopste hardloopschoenen Puma! Met talrijke aanbiedingen en promoties geven wij u toegang tot de grote merken, zoals Puma, tegen gereduceerde prijzen!

Kies hardloopschoenen van running Puma op basis van uw pas.

Er zijn drie soorten passen in de hardloopwereld . De bekendste en meest verspreide is de universele pas, die bijna de helft van de hardlopers betreft. Ook bekend als de neutrale pas, is het een gewone pas, die geen speciale ondersteuning nodig heeft. Lopers met een neutrale pas zullen geen moeite hebben om schoenen te vinden die bij hen passen, want bijna alle Puma damesschoenen zijn voor hen geschikt. Als je dit type pas hebt, kun je echter kiezen voor bepaalde modellen uit het gamma Puma Nitro, zoals de Puma Velocity Nitro of de Puma Deviate Nitro.

De tweede soort pas is de geprononceerde pas. Het wordt gekenmerktrise door hardlopers wier voeten de neiging hebben naar binnen te zakken. Deze mensen, die meer dan 40% van de lopers uitmaken, zullen dus steun van binnenuit nodig hebben. U kunt zich wenden tot de Puma Eternity Nitro, die ideaal is voor dit soort passen dankzij zijn superieure ondersteuning en zijn correctie van de uitlijning van de voet.

De laatste pas is de supinatorpas, die veel zeldzamer is. Het komt voor bij slechts 5-10% van de bevolking en wordt gekenmerkt door een buitenwaartse inzakking van de voet. Heel weinig paar schoenen van running zijn gewijd aan dit type pas.

Het is echter van groot belang dat u een schoen kiest van running die is aangepast aan uw pas, zodat u comfortabel kunt lopen en geen blessures oploopt.

Kies uw damesloopschoenen Puma aan de hand van hun kenmerken

running Elke Puma hardloopschoen voor dames is zorgvuldig ontworpen om u maximaal comfort te bieden zodat u bij elke stap maximaal kunt presteren. Maar afhankelijk van uw specifieke verwachtingen en de functies die u zoekt, kunt u uw selectie beperken. Het hangt ervan af of u op zoek bent naarendurance, dynamiek, demping, comfort, ondersteuning...

Als u op zoek bent naar snelheid, kunt u kiezen voor de Puma Speed Running die, zoals zijn naam al doet vermoeden, waarschijnlijk de meest rapide van het merk is en ook een van de lichtste!

En om snelheid en comfort te combineren, adviseren wij de Puma Speed 600 Fusefit met zijn lichte en soepele mesh. Dankzij de technologieën van het gamma Puma Running : Profoam en Ignite Foam, zal de demping maximaal zijn, waardoor de schokken optimaal worden gedempt.

Een ander model met goede demping is de Puma LQD Cell dankzij de gelijknamige technologie. Dit wordt bepaald door met vloeistof gevulde cellen en wordt versterkt door de EVA-stabiliserende stroken aan de zijkant.

Ten slotte, als u op design let, kunt u kijken naar de damesschoen Puma NRGY, die momenteel erg populair is. Naast de esthetiek zult u verleid worden door de PU SoftFoam+ technologie die u een uitstekend comfort biedt.

Nieuwe hardloopschoenen Puma voor vrouwen

Op Direct-Running vindt u alle beste hardloopschoenen Puma voor dames. Wij laten u de verschillende modellen van het merk zien, zodat u HET paar schoenen kunt vinden dat bij u past en altijd voor de beste prijs.

HET GAMMA PUMA NITRO

Ontdek het nieuwste van het merk, de reeks hardloopschoenen Puma Nitro. Inderdaad, in 2021 lanceert Puma het gamma Puma Nitro Running voor vrouwen. Het wordt gekenmerktrise, zoals zijn naam aangeeft, door zijn Nitro-technologie die bestaat uit een schuim dat 50% lichter is dan een gewone EVA-zool. Het gamma running Puma Nitro schoenen is verkrijgbaar in verschillende modellen

De loopschoen Puma Eternity Nitro

De Puma Eternity Nitro is de ideale schoen voor lopers met een geprononceerde pas, want hij biedt een onwrikbare steun en stabiliteit die superieur is aan de meeste autres modellen. Deze schoen is voor u als u op zoek bent naar een goede voetafwikkeling en stevige ondersteuning om u comfortabel te voelen tijdens uw training. De NITRO FOAM tussenzool biedt geweldige demping en de Run Guide technologie in combinatie met de EVA technologie ondersteunt je voet met gemak. Het extraatje? Reflecterende merken en vinnen voor optimale zichtbaarheid in alle lichtomstandigheden.

De running trainer Puma Deviate Nitro

Dit model van Puma Nitro is ontworpen voor lopers die veel kilometers willen maken, dus ideaal voor een halve marathon. De Innoplate carbonplaat zorgt voor een uitstekende demping en begeleidt u tijdens uw dagelijkse runs. Zijn koolstofvezel zal u toelaten om u met elke stap vooruit te duwen. Hij is ook ideaal voor lopers met een universele pas.

De damesschoen Puma Velocity Nitro

Dit is het meest veelzijdige paar sportschoenen uit het assortiment: het is geschikt voor alle soorten trainingen, van een paar kilometer tot een halve marathon. De demping zal minder krachtig zijn dan bij de Deviate omdat hij geen carbonplaat heeft, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de buitenzool en de Puma Grip-technologie, die je op alle soorten terrein onovertroffen grip geeft.