Mizuno loopschoenen voor heren

Vind hier alleschoenen van running Mizuno voor mannen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De beste schoenen van running Mizuno

Mizuno is al vele jaren een van de toonaangevende fabrikanten van sportschoenen. Natuurlijk is de Japanse fabrikant van uitrusting ook al tientallen jaren aanwezig in de wereld van running schoenen. De combinatie van technologie en innovatie, Mizuno biedt nu verschillende modellen running emblematisch dat zal voldoen aan uw criteria. We hebben voor u, maken een test van elke trainer om u te laten kiezen voor de juiste schoen Mizuno te kopen voor hardlopen op de weg.

Schoen Mizuno Wave Rider

De running Mizuno Wave Rider schoen is een van de iconische modellen van de Japanse fabrikant Mizuno. Inderdaad, dit paar loopschoenen werd voor het eerst uitgebracht in 1997. Vanaf die eerste editie van Wave Rider, tot de nieuwste Wave Rider 25, is Mizuno erin geslaagd een evenwicht te bewaren tussen comfort, demping en dynamiek. Deze hardloopschoen Mizuno kan gebruikt worden voor zowel middelgrote wedstrijden zoals een 10km als langere wedstrijden zoals een halve of zelfs een marathon, u vroeg om een veelzijdige schoen? Merk op dat de Mizuno Wave Rider meer geschikt is voor mensen met een universele of neutrale pas.

Schoen Mizuno Waveknit

Deze schoen van running Mizunokan worden beschouwd als het kleine zusje van de Wave Rider. Het doel van de Japanse fabrikant was om van running een ademende schoen te maken die zich aanpast aan de voet van de loper. Dit komt tot uiting in een gebreid bovenwerk, dat comfortabeler is dan het Wave Rider. Merk op dat deze hardloopschoen door zijn samenstelling het best gebruikt kan worden in warmere seizoenen.

Schoen Mizuno Golf Sky

De afgelopen maanden heeft Mizuno zichzelf opnieuw uitgevonden om zijn leidende positie op het gebied vaninnovatie te behouden running. Na het uitbrengen van de Mizuno Wave Sky 4 heeft de Japanse fabrikant een vervolg gegeven met de Wave Sky 5. Op de agenda staat de belofte van de meest comfortabele running schoen op de markt. Dit alles is mogelijk dankzij de Mizuno Foam Wave technologie, de verbeterde versie van de legendarische Wave plaat die het succes van Mizuno. Deze technologie resulteert in ongeëvenaarde schokabsorptie en verbazingwekkende stabiliteit, vooral omdat de technologie op geheugen is gebaseerd.

Schoen Mizuno Wave Skyrise

Mizuno Als we je vertellen dat Mizuno op het snijvlak van technologie zit... Eind 2019 verscheen een nieuwe reeks schoenen van running, de Mizuno Wave Skyrise. Opnieuw zijn we getuige van een explosieve cocktail van technologie en innovatie. Als u op zoek bent naar een langeafstandsschoen running, dan zult u tevreden zijn met deze reeks. De Foamwave technologie en XPOP technologie zijn opnieuw aanwezig.