adidas Vrouwen Loopschoenen

De Duitse fabrikant van uitrustingsstukken adidas biedt al jaren sportschoenen van hoge kwaliteit voor vrouwen, met name loopschoenen. Vind hier alle adidas loopschoenen voor dames!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onder de wereldleiders op het gebied van hardlopen vindt u adidas, de bekende Duitse fabrikant van uitrusting op Direct-Running. Wij bieden u een ruime keuze aan adidas hardloopschoenen voor dames tegen lage prijzen. Als vertrouwde naam in de sport brengt adidas zijn expertise en kwaliteit naar de wereld van het hardlopen. Maar met zo veel modellen om uit te kiezen, vraag je je waarschijnlijk af hoe je je volgende paar loopschoenen moet kiezen. Maak je geen zorgen, we zijn hier om te helpen!

Hoe kies je adidas dames loopschoenen?

Bij de keuze van een adidas hardloopsneaker moet je met veel criteria rekening houden, dus je moet goed nadenken voor je tot aankoop overgaat.

Inderdaad, voordat u aan een sportactiviteit begint, wat het ook is, is het belangrijk om u goed uit te rusten en dat gaat via de schoenen. U moet uw schoenen dus kiezen in functie van het aantal keren dat u gaat lopen, de afstand die u gaat afleggen en de intensiteit van uw trainingen. Maar je moet ook rekening houden met je manier van lopen en de kenmerken die je zoekt in een adidas loopschoen.

Je adidas loopschoenen kiezen op basis van je sportactiviteit

Wat het type sportactiviteit betreft, raden wij u aan uw paar te kiezen in functie van de aard van uw lopen. Voor joggen in de stad raden wij de adidas ultraboost schoenen aan, die extreem licht en zeer comfortabel zijn om te dragen. Aan de andere kant, voor ervaren lopers die vooral op zoek zijn naar prestaties, is de adidas Adizero Pro speciaal voor hen! Met zijn carbonplaat en zool die de BOOST- en LIGHTSTRIKE-technologieën combineert, is de Adizero Pro een concentraat van innovaties. Deze loopschoen is de snelste voor langeafstandswedstrijden, u kunt er ook een groot aantal kilometers mee lopen! Je kunt dan kiezen voor de adidas Adizero Boston, die ondersteuning en demping biedt, of de adidas Adizero Adios Pro, zeker de snelste schoen van het merk, die je een ongekende energieteruggave zal bieden.

Adidas loopschoenen kiezen op basis van uw stap

Uw paar moet ook perfect aan uw pas zijn aangepast om ongemak en blessures te voorkomen. Uw pasvorm heeft inderdaad een grote invloed op uw loopprestaties.

Hier zijn de 3 soorten pas die bestaan in de wereld van het hardlopen: de neutrale pas, ook wel universeel genoemd omdat hij veel voorkomt, komt overeen met een gewone stand van de voet tijdens de wedstrijd. De geproneerde tred daarentegen wordt gekenmerkt door een inzakken van de voet naar binnen toe en moet dus worden gecorrigeerd door een steun in de schoen. De zeldzaamste ten slotte is de supinator-stap, die bestaat in het tegenovergestelde van een inzakken van de voet naar de buitenkant tijdens de wedstrijd.

Adidas biedt een aantal modellen voor universele stappers, waarvoor geen speciale voorzieningen nodig zijn.

Voor de pronator- of supinator-stijl heeft adidas de adidas Adizero-paren ontwikkeld, die hier bijzonder geschikt voor zijn.

Je adidas dames loopschoenen kiezen op maat

De maat is - net als de maat voor kleding - een belangrijk element bij de keuze van een paar sneakers. Als u de verkeerde maat kiest, kan dat snel gevolgen hebben voor het comfort en de ondersteuning van uw voeten, of die nu te groot of te klein is. Om deze stap te vergemakkelijken heeft adidas een eigen maattabel gemaakt, zodat u alleen maar uw voet hoeft op te meten om uw schoenmaat te weten te komen!

Het kiezen van adidas loopschoenen op prijs

Adidas biedt een brede waaier van prijzen voor elk budget. Inderdaad, je zult paren kunnen vinden van rond de 40 euro zoals de adidas Duramo; tot 180 euro zoals de adidas UltraBoost 21 of de adidas adizero adios Pro. Op Direct-Running vindt u alle modellen, van de duurste tot de goedkoopste, voor een zeer betaalbare prijs. Het hangt allemaal af van de eigenschappen die u in uw toekomstige paar zoekt en de aard van uw loopjes!

Adidas dames loopschoenen kiezen op comfort

Het comfort van een adidas hardloopschoen hangt in de eerste plaats af van de kwaliteit van de zolen, maar ook van de demping die de schoen biedt. Hoe meer schokabsorberend een schoen is, hoe soepeler en aangenamer uw loopsessie zal zijn. Dus als comfort uw eerste prioriteit is, kunt u zich het best wenden tot adidas, dat bijzonder comfortabele en stabiele modellen biedt. U kunt kiezen voor de beroemde adidas Ultraboost, die u op alle soorten terrein kan begeleiden, of voor de prachtige adidas Supernova, waarvan de stabiliteit welbekend is.

Nieuwe adidas dames sportschoenen

Als je op zoek bent naar het paar van je dromen, ben je op de juiste plaats! Op Direct-Running vindt u een groot aantal adidas referenties tegen miniprijzen, zelfs voor de nieuwste modellen!

De adidas Ultraboost hardloopschoen voor dames

Bij de onlangs uitgebrachte Ultraboost 21 draait alles om comfort! Voor lopers die op zoek zijn naar een goede energieteruggave en een echte dynamiek is het ideaal! Ook de ondersteuning van de voet wordt niet verwaarloosd. Hij is dus geschikt voor alle soorten terrein, zowel op wegen als paden. Het hecht zich namelijk zowel aan droge als aan natte oppervlakken. In vergelijking met de vorige versie heeft de adidas Ultraboost 21 6% meer BOOST om schokken op te vangen en alle kracht van je pas terug te winnen. Het ademende bovenwerk houdt je koel tijdens het sporten. Tot slot is deze hardloopschoen gemaakt van gerecycled materiaal Prime Blue en textiel Parley Ocean. Een goed voorbeeld van hoe prestatie en ecologie samengaan!

adidas Adizero Pro Loopschoen

Vandaag de dag is het de meest geavanceerde hardloopschoen in de adidas familie. Met zijn Continental buitenzool, carbon plaat, en zowel Boost en Lightstrike technologieën, de Adizero Pro damesschoen is een juweeltje! Dit paar adidas hardloopschoenen voor dames is perfect voor hardlopers met een universele of neutrale pas.