Elektronische Loopaccessoires

Op Direct-Running vindt u alle essentiële hardloopuitrusting! Hier vindt u alle elektronische accessoires voor hardlopen om uw prestaties tijdens uw sportsessies te verbeteren. Aangesloten horloges, GPS, stopwatches en andere accessoires voor smartphones.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Om goed te kunnen hardlopen, hebben hardlopers uitrusting nodig die hen helpt te presteren. Hoofdlampen, Horloges en polsbandjes, GPS en accessoires, Stopwatches, Smartphone accessoires... vind de essentiële elektronica gewijd aan hardlopen met bekende merken zoals Garmin, adidas, Asics, Nike, Thuasne, of macron.

Elektronische apparatuur van hoge kwaliteit

Elektronische accessoires zijn zeer nuttig voor liefhebbers van buitensporten, zoals hardlopen, wandelen of joggen. Daarom hebben gerenommeerde merken zoals Garmin, die als de leider op dit gebied wordt beschouwd, maar ook adidas, Asics, Nike, Thuasne of Macron producten van hoge kwaliteit ontwikkeld. Vind bijvoorbeeld lampen, aangesloten horloges of GPS tegen onklopbare prijzen.

Alles over elektronische accessoires voor hardlopen

Voor hardloopwedstrijden in de open lucht kunnen elektronische accessoires worden gelijkgesteld met gadgets of kleine apparaten die het comfort en de prestaties van de loper tijdens zijn inspanning moeten verbeteren. Vraagt u zich af welke u moet kiezen? Dat zal vooral afhangen van het soort activiteit of uitstapje dat u van plan bent te doen. Als het bijvoorbeeld voor nachtelijke sessies is, zijn hoofdlampen essentieel. Als u vooruitgang wilt boeken in de trainingsmodus, dan zijn stopwatches noodzakelijk.

Of u nu een man of een vrouw bent, ontdek hier alle elementen om uw sport in de best mogelijke omstandigheden te beoefenen. Inderdaad, onze site biedt een grote verscheidenheid aan producten geschikt voor alle soorten activiteiten zoals hardlopen, trail, wandelen, atletiek of fitness en dit, voor alle niveaus (beginners, gevorderden, experts). Alles voor de beste prijs!

Welke koplamp moet ik kiezen?

Ga je 's nachts hardlopen? Hoofdlampen zijn ideaal voor wedstrijden 's nachts of bij weinig licht. Ze zijn ook van essentieel belang voor de veiligheid om mogelijke valpartijen te vermijden als gevolg van de aanwezigheid van kleine obstakels op het parcours. Een hardloopkoplamp is ook praktischer, omdat je kunt zien in welke richting je gaat en toch je handen vrij hebt. Hoe kies je ze? Kies voor intelligente koplampen die zich kunnen aanpassen aan de omgeving. Hun intensiteit en stralingshoek worden automatisch aangepast aan de externe parameters.

U moet echter wel letten op de autonomie, want een batterij werkt meestal tussen 8 en 10 uur maximaal. Maar u kunt net zo goed kiezen voor een oplaadbare hoofdlamp.

De lichtsterkte van een hoofdlamp kan variëren van 15 tot 750 lumen en het vermogen hangt af van de lengte van de tocht, de aard van de omgeving en het tijdstip van de dag. Maar als u op zoek bent naar een krachtige hoofdlamp, moet u weten dat een hoge lumenwaarde vereist is voor een sterk licht. Wat de verlichtingsafstand betreft, deze houdt meer verband met de vorm van de lichtbundel en niet met de lumenwaarde. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen voor brede of gerichte bundels.

Wat de verlichtingsmodus betreft, biedt dit soort apparatuur er verschillende en het is aan u om te kiezen naar gelang van het gebruik dat u wenst. U kunt kiezen tussen een hoog of laag vermogen, de rode modus om mensen niet te verblinden of de knippermodus om uw zichtbaarheid te verbeteren.

En aangezien regen zonder waarschuwing kan vallen, moet u nagaan hoe waterdicht uw lamp is. Een andere tip is te kiezen voor een LED-hoofdlamp, omdat die duurzaam, schokbestendig en energiezuinig is.

Welke aangesloten horloges en armbanden te kiezen?

Onder de accessoires voor elektronische sporen zijn horloges en armbanden een must. Aangesloten horloges zijn echte technologische juweeltjes. Ze geven u niet alleen de tijd aan, maar bevatten ook diverse functies en kunnen bijvoorbeeld het volgende berekenen: de luchtdruk, het hoogteverschil door de opeenstapeling van hoogtes, de buitentemperatuur, enz. Bovendien verschaffen ze u waardevolle informatie zoals het tijdstip van zonsondergang en zonsopgang, uw hartslag, enz. Ze hebben een lichtgevend scherm en zijn bestand tegen koude en water dankzij hun perfecte waterdichtheid. Wat energie betreft, kunnen deze horloges worden opgeladen via de zon. Ten slotte kunt u ze via een Bluetooth-verbinding verbinden met andere apparaten. Bent u op zoek naar het beste verbonden hardloophorloge? De Vivoactive 4 of de Forerunner2 45 van Garmin zullen het doen! Deze modellen zijn op onze site verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs.

Hoe zit het met GPS en accessoires?

Voor elke buitensport is de aangesloten GPS een onmisbaar elektronisch apparaat geworden. Hiermee kunt u uw route volgen en de afstand analyseren dankzij satellietgegevens. Dit geweldige instrument is functioneel en kan een camera, een barometrische hoogtemeter, enz. omvatten. Weet je niet welke je moet kiezen? Kies dan de e Trex Touch 35 van Garmin. Trakteer jezelf op deze gadget voor een mini prijsje!

Welke stopwatches moet ik kiezen?

Om uw training of uw voorbereiding op een wedstrijd te verfijnen, hebt u sportklokken nodig. Zij stellen u in staat uw doelen te volgen en te bereiken. Zij bieden u ook de mogelijkheid om uw prestaties te analyseren en te evalueren, zodat u verder kunt. Heel praktisch: sommige hardlooptimers zijn verkrijgbaar in de vorm van horloges, zodat u uw handen vrij hebt tijdens uw race.

En hoe zit het met lopende smartphone-accessoires?

Als u handsfree wilt zijn en toch uw smartphone wilt kunnen gebruiken, zijn accessoires een must. U kunt op elk moment bellen, naar muziek luisteren of uw hartslag controleren. Om uw telefoon veilig te dragen, kunt u kiezen tussen een mobiele houder, een telefoonarmband of een loophoesje. Vraag je je af hoe je een armband moet kiezen? Dit accessoire is niet alleen praktisch, maar biedt ook optimale bescherming voor uw telefoon. Het enige wat u hoeft te doen is een model te vinden dat compatibel is met uw telefoon en dat bij uw lichaam past. Het moet licht zijn en bestand tegen vocht veroorzaakt door zweet. Voor meer gemak en veiligheid kiest u voor klittenbandsluitingen en modellen met reflecterende strips. Op zoek naar een ergonomische, waterdichte hardlooptelefoon armband? Kies de Nike lean band of het model van Asics. Heeft u liever een mobiele telefoonhouder? Dan zul je blij zijn met de macron die gilavar bestuurt.