Al onze schoenen Asics Gel-Nimbus voor Dames!

Vind op Direct-Running een grote keuze aan sportschoenen voor dames en in het bijzonder loopschoenen ! Als we het over loopschoenen hebben, is het moeilijk om niet aan Asics loopschoenen voor vrouwen te denken, daarom vindt u hier alle Asics Gel-Nimbus schoenen voor vrouwen !

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Asics Gel-Nimbus loopschoenen voor dames

De Japanse fabrikant van apparatuur, Asics, biedt een zeer breed scala van loopschoenen. Onder hen vindt u een van de topmodellen, de Asics Gel-Nimbus voor vrouwen. De Gel-Nimbus is een hoogwaardige, state-of-the-art schoen die u vergezelt tijdens uw langeafstandslopen en uw hardlopen vergemakkelijkt dankzij de uitstekende demping. Ook heb je een grote bewegingsvrijheid dankzij strategische verstevigingen en een zeer bestendig bovenwerk. Het laatst uitgebrachte model is de Asics Gel-Nimbus 23 die eind 2020 op de markt is gebracht. Asics werkt haar damesmodellen nog meer dan haar herenparen, dus u moet uw geluk vinden op Direct-Running en bovendien tegen miniprijzen! Sterker nog, u vindt speciale aanbiedingen, zelfs op de grootste merken zoals Asics, om u optimaal uit te rusten tijdens uw sportactiviteit!

De Asics Gel Nimbus 23 voor vrouwen

De Asics Gel-Nimbus 23 is het nieuwste model Nimbus dat wordt uitgebracht. Dit paar damesschoenen is ideaal voor het lopen van een marathon, sterker nog, ze zijn zeer geschikt voor het lopen van lange afstanden. Inderdaad, ze hebben een goed schokdempingssysteem. Dankzij hun comfort zult u zich gedurende uw hele race comfortabel voelen en elk ongemak vermijden. Met hun ongeëvenaarde demping presteert de Gel-Nimbus ook beter dan de Cumulus, vooral op het gebied van stabiliteit. U kunt zich ook vullen met innovaties op deze nieuwste merk.

Dankzij de nieuwe 3D Space-constructie, onder de hiel van de schoen, zal je pas vloeiender en meer betrokken zijn en je een beter gevoel onder de voeten geven. Het paar loopschoenen biedt ook het TRUSSTIC-apparaat, geschikt voor zowel mannen als vrouwen, dat bestaat uit een aanzienlijke ondersteuning op strategische punten. Tot slot biedt de gel-nimbus 23 de lopers een soepel en praktisch vetersysteem dankzij de stretch, een aangenaam mesh en een ortholite X-55 zool.

In ieder geval, als het u bevalt, bent u op de juiste plaats, want de Gel-Nimbus 23 is bijzonder geschikt voor vrouwen en lopers onder de 90 kg. Het is ook ideaal voor atleten met een universele (of neutrale) pas, maar ook met een geproneerde pas, waarbij de voet de neiging heeft naar binnen te zakken.

Asics gel-nimbus 23 Tokio

Met zijn prachtige rode kleuren is de Asics Gel-Nimbus 23 Tokyo een eerbetoon aan de hoofdstad van Japan. Het ongelooflijk comfortabele gevoel is te danken aan het fleece bovenwerk. Dit is een schoen die net zo goed over de weg als over bereden paden kan. Op de buitenzool vind je Asics Lite rubber, dat ideaal is voor de grip en duurzaamheid van de sneaker. Dankzij de reflecterende elementen kunt u ook 's nachts of in de schemering hardlopen.

Asics gel-nimbus 23 platina

De Asics Gel-Nimbus 23 Platinum heeft een zacht, ademend mesh, waardoor het paar ideaal is voor zowel zomerse uitjes als langeafstandsruns, omdat zweet gemakkelijk wordt afgevoerd. U kunt ze zowel voor dagelijkse training als voor een wedstrijd dragen. Naast de vele technologieën heeft het ook een sterk esthetisch aspect met zijn geraffineerde tinten, stedelijk design en moderne kleuren.

Asics gel-nimbus 23 Lite-Show

Dankzij de Asics gel-nimbus 23 Lite-Show, biedt u meer comfort en stabiliteit. Deze hardloopschoen voor dames biedt langdurige schokdemping en zachtheid. De gel-nimbus Lite-Show ten slotte biedt meer compressie dankzij het gestroomlijnde ontwerp en de GEL-vulling onder de hiel.

De Asics gel-nimbus 23 Lite Show kenmerkt zich door zijn gestroomlijnde ontwerp en gel hielvulling die voor meer compressie zorgt. Dus met dit paar schoenen krijgt u toegang tot een superieure stabiliteit en comfort. De langdurige schokabsorptie zorgt voor een echte soepelheid tijdens uw run.

Asics Gel Nimbus 22 voor vrouwen

De Asics Gel-Nimbus 22 ging de Gel-Nimbus 23 vooraf en brengt ook zijn deel van de technologie en prestaties. Het nieuwe bovenwerk zorgt voor een meer ademende en comfortabele schoen dankzij een beter ademend vermogen en voldoende steun op strategische plaatsen. Hij overtreft de Gel-Nimbus 21 op het gebied van demping en reboundvermogen dankzij de gel in de hiel, die een zeer goede schokabsorptie mogelijk maakt. Het kan worden gedragen voor zowel dagelijkse training als lange runs, vooral voor lopers met een neutrale pas. De look is ook lichter en verfijnder, met een nieuw gaas. Tenslotte, als de technologieën van de vorige modellen worden gebruikt, komen er nieuwe en worden de oude verbeterd. Zo is de tussenzool voorzien van FlyteFoam Propel om een echt gevoel van zachtheid en comfort te bieden.