Accessoires voor loop, trail en wandeltochten

Vind alle essentiële hardloopuitrusting op Direct-Running! Hier vindt u alle essentiële loopaccessoires zoals wandelstokken, loopriemen, zonnebrillen en waterflessen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bent u een hardloopliefhebber en op zoek naar uitstekende hardloop- en trailaccessoires voor al uw trainingen en wedstrijden? Je hebt geluk, we hebben precies wat je nodig hebt. Merk wandelstokken, riemen, waterflessen en zonnebrillen tegen onklopbare prijzen.

Hardloopaccessoires voor comfortabel en efficiënt hardlopen

Outdooractiviteiten zoals hardlopen en trailrunning vereisen een aantal essentiële accessoires om alle soorten omstandigheden aan te kunnen, inclusief het weer en ruw terrein. Hulpmiddelen zoals wandelstokken, waterflessen, riemen en brillen. Vind een brede selectie van deze tegen onklopbare prijzen op direct-running.

Lichte en praktische loopstokken

Het is niet ongewoon om lopers uitgerust met stokken te zien op ruwe paden en trails. Waar worden ze precies voor gebruikt? Trail running vindt plaats in de wildernis en omvat een verscheidenheid aan beklimmingen en afdalingen. Om ze zonder al te veel moeite te doorstaan, kunt u overwegen een wandelstok aan te schaffen. Eenvoudig gezegd zijn ze ontworpen om energie te besparen op steil terrein en snelheid te winnen. In een afdaling zijn ze zeer nuttig om uw evenwicht te bewaren en te profiteren van een beter remsysteem. Let er echter op dat u ze niet tussen rotsen plant om verwondingen te voorkomen. Over het algemeen opvouwbaar of telescopisch, ze zijn gemaakt van carbon voor een grote lichtheid. Ze zijn voorzien van een riem aan het uiteinde voor een uitstekende grip en gemakkelijk vervoer. Ze zijn dus een echt verlengstuk van uw ledematen. Het is duidelijk dat wandelstokken een kostbare hulp zijn bij al uw oefeningen op een oneffen ondergrond, maar u moet wel zorgen voor een goede afstemming. Als u verder surft, vindt u stokken voor alle smaken en toepassingen tegen onklopbare prijzen. Wij bevelen in het bijzonder de Swix Star Tail Pro aan, die gemaakt is van ultralicht carbon. Het compacte ontwerp van deze vouwstok heeft een handvat van kurk, dat een uitstekende grip en een comfortabel gebruik garandeert. De metalen punt biedt een fenomenale ondersteuning en met de rubberen punt kun je hem tijdens al je runs op het asfalt gebruiken.

Allerlei soorten riemen

Het dragen van een tas kan omslachtig zijn en is niet erg voor de hand liggend voor hardlopen en trailrunning. Daarom hebben specialisten op dit gebied, zoals Nike en Leki, flessenriemen ontwikkeld met verschillende vakken voor waterflessen en andere accessoires. Ze zijn gemaakt van uiterst stevige en duurzame stof van hoge kwaliteit en zijn uitgerust met verstelbare riemen die een maximale stabiliteit garanderen, ongeacht de omstandigheden. De riemen zijn gemaakt van zacht, ademend materiaal om maximaal comfort te garanderen, zelfs bij langdurig dragen. Veel modellen hebben reflecterende details op de rug voor een betere zichtbaarheid bij nachtelijke activiteiten.

Er zijn andere soorten gordels, zoals de Gramin hartslagmeter die uw stoten, stappen en andere parameters analyseert om uw vorderingen bij te houden. Zij zijn ontworpen met zacht en soepel materiaal dat een uitstekende ondersteuning en gemakkelijk dragen garandeert.

Praktische en gemakkelijk mee te nemen loopflessen

Om je tijdens het hardlopen te hydrateren, kies je een waterfles met een gemiddelde capaciteit die je gemakkelijk kunt dragen. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen, maar wij bevelen vooral de Nike SS Hypercharge serie aan, volledig gemaakt van duurzaam staal en ontworpen om de smaak van je drankje niet te veranderen. Hij is perfect voor allerlei buitenactiviteiten en is uitgerust met een lekvrij systeem, zodat u hem veilig op de fiets, in een rugzak en aan een loopband kunt dragen. Dankzij het afschroefbare deksel is hij gemakkelijk te vullen en met de schuifopening met één vinger kunt u uw dorst in een paar bewegingen lessen.

Sterke, beschermende en comfortabele loopbril

De bril is nuttig als bescherming tegen fel licht, of het nu warm of koud is, en is een onmisbaar accessoire voor lopers en aanhangers tijdens lichamelijke oefeningen en wedstrijden. Voor uw comfort bevelen wij lichte, robuuste modellen aan met een uitstekende steun, UV-bescherming en een anticondenslaag. Hoewel ze meestal worden gedragen om uw ogen te beschermen tegen wind, zon, insecten en andere buitenelementen, zijn ze ook belangrijk omdat ze een beter zicht bieden bij guur weer. U kunt kiezen uit verschillende modellen van Salming, Nike en Bliz, die allemaal tegen actieprijzen in onze online winkel verkrijgbaar zijn.