Bagage Hardlopen

Vind de uitrusting die bij u past voor uw lange- of korteafstandslopen en ontdek onze ruime keuze aan hardlooptassen. U vindt er rugzakken, hydratatietassen, sporttassen, fietstassen en fanny packs van de grootste merken uit de outdoorsector: Camelbak, Columbia, Mizuno, Nike, The North Face, Adidas, Asics...

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hardlopen essentiële apparatuur voor uw races

Of u nu een lopende enthousiast of professional, bagage,bagage-opslagis een essentieel hulpmiddel in de wereld van hardlopen. Het draagt ​​aanzienlijk bij aan uw comfort en prestaties tijdens uw sessies. Hiermee kunt u uw persoonlijke spullen meenemen tijdens het hardlopen. Voor een wandeling van een paar dagen moet je dingen zoals persoonlijke spullen, eten en water, een waterfles en andere kleding meenemen. Anders voor een korte trip, zult u niet een grote lopende nodig. rugzak Kies voor een banaan of een klein zakje is meer dan genoeg om je mobiele telefoon en eventueel water in te doen. Om prettig te kunnen lopen moet de tas functioneel, stevig en een grote inhoud hebben. Daarom hebben we de beste merken op de markt gebruikt om te garanderen kwaliteit en prestaties. Vind in onze selectie een breed scala aan hardloopschoen tegen lage prijzen, ontworpen door: Adidas, Asics, The North Face, Camelbak, Columbia en vele anderen.

Welke hardloop bagage moet je kiezen?

Een goede trail bagage moet perfect zijn afgestemd op uw praktijk. De keuze hangt af van veel omstandigheden zoals de te dragen last, uw persoonlijke kracht, het soort activiteit, de duur en intensiteit van de oefening. Eerst moet je nadenken over het type hardlopen dat je wilt doen: hardlopen, wandelen, trail, track of fitness. Wat het ook is, ons aanbod zit vol met verschillende productmodellen voor elk type activiteit. De keuze moet ook gemaakt worden op basis van de afstand die je gaat afleggen en de verplichte uitrusting die je mee moet nemen. Voor een korte tocht is een zak van 2 tot 10 liter aan te raden, voor een lange tocht kiest u in plaats daarvan voor een zak van 10 tot 20 liter. Kies een rugzak die is uitgerust met vakken gemakkelijk toegankelijk voor het optimaal opbergen van je uitrusting. Als er kans is op slecht weer, kies dan een model waterdicht om je spullen te beschermen tegen de regen en de elementen van buitenaf. De grootte en het gewicht van de tas moeten ook passen bij uw lichaamstype en uw persoonlijke kracht om loopplezier en betere prestaties te garanderen. Hij moet perfect passen bij uw lichaam om irritatie door wrijving en rugpijn te voorkomen. .

Verschillende soorten hardloopjassen

Vind op onze site een verscheidenheid aan hardloopschoen geschikt voor heren of dames en voor een lagere prijs ! Praktisch, lichtgewicht, comfortabel, waterdicht,onze selectie bestaat uit producten die volledig voldoen aan de eisen van alle sporters ,hardlopers trailrunners,, atleten.U vindt er de ideale tas die past bij uw criteria en uw budget, of u nu een beginner, gevorderde of expert bent.

 • Rugzak

 • De rugzak is ideaal voor hardlopen of trailrunning. Het moet passen bij uw lichaamsvorm, comfortabel zijn en vooral uitgerust zijn met verstelbare banden om wrijving of ongemak te voorkomen. Het moet ook licht en ruim zijn met meerdere compartimenten om uw verschillende materialen te bevatten en beter te organiseren. Onze selectie zit vol met een breed scala aan rugzakken in mannelijke of vrouwelijke versies van kleine tot grote capaciteit. Bent u op zoek naar een bepaald merk? Geen probleem, alle grote namen in de outdoorsector zijn daar aanwezig: Asics, Nike, Camelbak, Mizuno, The North Face… met modellen in alle kleuren.

  • Sporttas

  • De Sporttas Sporttas is de perfecte tool voor een korte wandeling of training.Het moet groot genoeg zijn om alle essentiële apparatuur voor uw trainingen te bevatten. Voor een buitenrit moet deze minimaal 70 L zijn, zodat je perfect onafhankelijk bent. Onze collectie sporttassen is gemaakt van stevige materialen en resistente om je uitrusting effectief te beschermen en duurzaam te zijn.

   • Drinkrugzakken

   • Tijdens lichamelijke inspanning moet u elke 30 minuten drinken, omdat uw lichaam water verliest door warmte en transpiratie. De drinkrugzak is ideaal voor regelmatige hardlopers die hardlopen, trailrunnen of korte wandelingen maken. Zeer praktisch, dankzij de buis met mondstuk kunt u drinken zonder te stoppen. Hij heeft een centraal vak om al je spullen in op te bergen. De netten aan de zijkanten laten ruimte voor een kalebas voor gemakkelijke toegankelijkheid. De ideale capaciteit van een drinkrugzak is minimaal 1,5L.

    • Bananen en zadeltassen

    • De zadeltasbeslag is ideaal voor hardlopen omdat hijneemt weinig ruimte in. Het belemmert dus de bewegingsvrijheid niet en is niet zwaar. Met zijn lage capaciteit kunt u de meest noodzakelijke dingen meenemen en is daarom niet geschikt om te wandelen. Als je jogt of jogt, blader dan door onze collectie bananen en zadeltassen om het juiste product te vinden om je smartphone, energierepen en water in op te bergen.