Alle hardloop Asics Gel-Kayano Damesschoenen!

Vind op Direct-Running alle sportschoenen voor dames, en in het bijzonder de schoenen van running! Als je denkt aan schoenen van running, is het moeilijk om niet te denken aan hardloopschoenen Asics voor vrouwen! Vind hier een van de meest iconische paar running Asics schoenen: Asics Gel-Kayano voor vrouwen!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

De hardloopschoenen Asics Gel-Kayano voor vrouwen

Als echte referentie op het gebied van sport en meer bepaald op het gebied van running, is de Japanse fabrikant van uitrusting Asics nog niet klaar met u tevreden te stellen. Dankzij de hoge kwaliteit van zijn schoenen heeft het merk zich gevestigd als een onmisbaar merk in de hardloopwereld. De Gel-Kayano, een van de topmodellen vanAsics, is daarop geen uitzondering.

Asics Het merk heeft zich gevestigd als kwaliteitsleverancier op het gebied van running en sport in het algemeen. Dankzij de technologie en de prestaties van zijn paren is dit een merk dat u niet mag missen als u op zoek bent naar een nieuw paar hardloopschoenen! Hier stellen we u voor aan Asics Gel-kayano, een van de topmodellen van het merk.

De Asics-Gel Kayano 28 voor vrouwen

De nieuwste toevoeging aan de Asics galaxy Gel-Kayano, de Asics Gel-Kayano 28 is een juweeltje!

De kenmerken van de Asics Gel-Kayano 28

Op dit paar hardloopschoenen vindt u een drop van 10 mm die inspeelt op dezelfde aanpak om het comfort te verbeteren: dankzij dit kunt u een effectieve demping vinden hyper.

De Asics Gel-Kayano 28 is een veelzijdige schoen: hij is geschikt voor zowel gewone - bijvoorbeeld voor beginners - als lange duurlopen of voor een premier marathon. Hij kan ook worden aangepast om naast de weg ook op trails te lopen dankzij de gestructureerde zool.

De Kayano 28 is het nieuwste model van Asics Kayano voor vrouwen dat door het merk is uitgebracht. Hij is vooral bedoeld voor lopers die waarde hechten aan stabiliteit en vooral voor lopers met een geprononceerde pas. Pronatie wordt gedefinieerd als het naar binnen klappen van de voet durant. Daarom is het belangrijk om een paar trainers van running te kiezen die perfect geschikt zijn voor dit type pas. Dit voorkomt mogelijke blessures en vooral ongemak tijdens het hardlopen, dus de Gel-Kayano 28 is in dit geval ideaal. De balans wordt versterkt door het inzetstuk onder de voetzool, terwijl de hiel op zijn plaats wordt gehouden door een omhulsel dat de hele achterkant van de schoen bedekt. De Gel-Kayano 28 blijft echter een veelzijdige en universele loopschoen, die dus ook bedoeld is voor neutrale passen.

Ondersteuning en comfort zijn dan ook de sterke punten van dit paar. Een daling van 10 mm maakt dit naadloze comfort mogelijk dankzij de extreem goede demping. Maar daarnaast vindt u ook steun en begeleiding tijdens uw loop. De veelzijdige Asics Gel-Kayano 27 is ideaal voor zowel korte dagelijkse runs als lange afstandslopen. Hij is geschikt voor zowel beginnende als ervaren lopers en kan zowel voor weg- als trailrunnen worden gebruikt.

AsicsLet op: de Kayano-28 gel valt, zoals de meeste schoenen van running, iets klein uit. Neem een halve maat groter dan uw gebruikelijke maat als u comfortabel wilt zitten als uw voeten opzwellen tijdens het sporten!

De technologieën van de Asics Gel Kayano-28

HetFLEXIONFIT-bovenwerk houdt uw voeten koel, terwijl de flexibele zool zorgt voor natuurlijke voetbewegingen tijdens het hardlopen. De schoen heeft een AHAR+ buitenzool en rubber in de hiel om bij te dragen aan de duurzaamheid van de schoen.

De tussenzool is voorzien van SPACE TRUSSTIC technologie voor stabiliteit en lichtheid om lopers een soepele overgang tussen momentum en demping te bieden. Het heeft ook diepe flex-groeven om de effecten van deze technologie te versterken.

Zoals gezegd is deze trainer ideaal voor lopers met een geprononceerde pas. Dit is mede te danken aan de DYNAMIC DUOMAX technologie, die de voet op zijn plaats houdt om naar binnen rollen te voorkomen en daardoor de stabiliteit bevordert. Dit wordt nog versterkt door het Impact Guidance System.

Ten slotte zal de Flyte Foam Propel u helpen uw records te verbeteren dankzij zijn energieteruggave bij elke stap.

De variaties van de Asics Gel-Kayano

De Kayano 27 Tokio voor vrouwen

Deze limited edition van Gel-Kayano 27 is geïnspireerd op de kleuren van Japon met zijn "Aurora Red" tint om dit land en zijn hoofdstad Tokyo te vieren. Dit model is ideaal voor vrouwen met een verrassend lange pas, het zal helpen om de pas effectief te corrigeren. De zool is flexibel en draagt bij tot een vloeiende stap. De impact wordt geïsoleerd en geabsorbeerd door de groeven onder de hiel.

De Kayano 27 Platinum voor dames

De Kayano 27 Platinum biedt de gebruiker optimaal comfort door de padding in de tong en kraag. Het is zeer praktisch met zijn reflecterende strips op de achterkant van de voet die een nachtelijke loop of een loop in de schemering mogelijk maken. Tot slot biedt het een elegantgant ontwerp, modern met zijn platina elementen en zwarte en zilveren tinten.

De Asics Gel-Kayano 5 360 voor vrouwen

Ook dit Kayano-model is representatief voor de reeks, waarbij innovatieve technologie slim wordt gecombineerd met een terugkeer naar de oorsprong. Het ontwerp is geïnspireerd op de retromodellen van het merk uit de jaren negentig. Het heeft echter soortgelijke technologieën als de Asics Gel-Quantum 360, zoals de gel in de tussenzool. Deze gel zorgt voor een goede schokdemping en comfort. De TRUSSTIC technologie, ook te vinden op autres modellen van Gel-Kayano, biedt de mogelijkheid de torsie te controleren voor een betere ondersteuning. Dankzij de interne ondersteuning is stabiliteit gegarandeerd. Dus dames, u hoeft niet langer te twijfelen tussen prestaties en stijl: kies voor de Gel-Kayano 27!