Kleding

Alle essentiële hardloopuitrusting is te vinden op Direct-Running, inclusief textiel accessoires zoals handschoenen, petten, hoofdbanden, compressiemouwen enz.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hier vindt u alle loopaccessoires die u nodig hebt om uw passie in de beste omstandigheden uit te oefenen: mutsen, petten, hoofdbanden, handschoenen, compressiemouwen, chokers, sjaals. Profiteer van een breed scala aan merkproducten tegen de beste prijzen op direct running: Buff, adidas, Nike, Under Armour.

Een ruim assortiment kwaliteitsaccessoires voor hardlopen

Bepaalde accessoires die speciaal voor hardlopen zijn bedoeld, zijn bijzonder nuttig om in betere omstandigheden te kunnen hardlopen. Het is belangrijk goed uitgerust te zijn voor een aangename sportbeoefening, ongeacht de omstandigheden: hitte, vochtigheid, koud weer.

Of u nu een liefhebber bent van hardlopen, trailrunning of wandelen, ontdek op onze online winkel de beste accessoires voor hardlopen tegen lage prijzen. Wij bieden u een selectie van betrouwbare en kwaliteitsartikelen voor een optimale beoefening van de loopsport: compressiemouwen, nekbanden, handschoenen, hoofdbanden, sjaals, mutsen, petten.

Running accessoires die comfort en bescherming combineren

Wij bieden u een breed scala aan hardloopaccessoires, die wij hieronder nader toelichten.

Hoofdband

De hoofdband is een praktisch accessoire om hard te lopen en toch beschermd te zijn tegen de elementen. Bij warm weer absorbeert het transpiratievocht tijdens het sporten om te voorkomen dat het in de ogen druppelt. Dit artikel, dat door vele sportbeoefenaars wordt gebruikt, is ook nuttig om het haar op zijn plaats te houden, zodat het geen ongemak veroorzaakt tijdens uw trainingen of hardlopen. Kies bij winderig of koud weer voor een hoofdband die ontworpen is om uw oren te beschermen tijdens uw buitenactiviteiten. Kies voor meer comfort modellen met gelaste of naadloze naden om een onaangenaam gevoel te voorkomen. Ademend vermogen en koelte van de stof zijn essentiële criteria bij de keuze van uw hardloophoofdband.

Lopende hoed

Hardlopen is een activiteit die onder alle weersomstandigheden kan worden beoefend. De hardloopmuts is ideaal tegen koude of natte weersomstandigheden, biedt doeltreffende bescherming en geeft uw sportkleding een persoonlijk tintje. Zijn belangrijkste voordeel? Het is een accessoire dat speciaal is ontworpen voor sporten als hardlopen. Het biedt optimale ondersteuning en tegelijkertijd warmte en comfort, zelfs in "extreme" omstandigheden. Idealiter is je hoed licht en gemaakt van een ademende stof die transpiratie afvoert. Sommige modellen, zoals die van Gore, zijn gemaakt van technische materialen om u tegen de wind en de kou te beschermen.

Running cap

Om comfortabel te kunnen hardlopen in de hitte of in de regen, bieden verschillende merken petten aan die speciaal voor hardlopen zijn aangepast. De running cap is het ideale accessoire waarmee u zich kunt beschermen tegen zonnebrand en verblinding kunt voorkomen. Bij de keuze van uw pet zijn de essentiële criteria waarmee u rekening moet houden: comfort, pasvorm, soepelheid en lichtheid. Opvouwbare modellen met een flexibel vizier en technologieën waarmee zweet kan worden afgevoerd, zijn de beste keuze. Bij direct running vindt u een ruime keuze aan caps van hoge kwaliteit die aan uw wensen voldoen: sun caps, rain caps, trail running caps.

Chokers en loopsjaals

De nekband is een onmisbaar accessoire voor hardlopen, maar ook voor elke andere buitenactiviteit. Hij is ontworpen met het oog op comfort, zodat u zich doeltreffend kunt beschermen tegen de wind, de koude of de zon. Dit multifunctionele accessoire biedt u vele gebruiksmogelijkheden en kan op verschillende manieren worden gedragen: nekwarmer, bivakmuts, hoofdband, muts. Bovendien kan de choker als spons worden gebruikt: erg praktisch wanneer u zweet tijdens uw intense inspanningen. Vind op onze online shop een grote keuze aan hardloop chokers van het referentiemerk Buff. Ontdek ook een mooie selectie hardloopsjaals, verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.

Handschoenen

Om te voorkomen dat u tijdens het hardlopen koude ledematen krijgt, moet u zich uitrusten met hardloophandschoenen. Ontworpen om de handen te beschermen en te voorkomen dat lichaamswarmte ontsnapt, is dit accessoire zeer nuttig, of u nu hardloopt in hartje winter of in de regen. Met het juiste paar handschoenen kunt u met optimaal comfort van uw passie genieten, zelfs bij zeer lage temperaturen. Kies winterhandschoenen voor hardlopen die soepel, duurzaam en waterdicht zijn.

Compressie mouwen voor hardlopen

Compressiesleeves zijn hardloopaccessoires die de trillingen en schokken tijdens uw inspanning verminderen om het risico op blessures te beperken. De uitgeoefende druk is bedoeld om de ophoping van bloed in de spieren te voorkomen en zo vermoeidheid uit te stellen. Het dragen van hardloopcompressiemouwen bevordert ook het herstel door een betere zuurstoftoevoer naar de spieren. Bij direct running vindt u de beste BV sportcompressie sleeves, maar ook die van andere bekende merken zoals McDavid, Thuasne of Nike.