Sportkleding voor Dames

Vind hier alle hardloopkleding voor vrouwen: leggings, bh's, t-shirts, shorts...

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Outfits van hoge kwaliteit

Vrouwelijke hardlopers moeten over de juiste kleding beschikken om te kunnen hardlopen, ongeacht het weer! Met dit in het achterhoofd maken merken als Asics, adidas, Craft, Gore, Joma, Errea, Mizuno, Reebok, Nike, Under Armour, Odlo, BV Sport of Le Coq Sportif kwaliteitskleding waarmee ze snel vooruit kunnen. Op onze site vindt u de kleding die u nodig hebt om comfortabel te kunnen hardlopen voor een prijs die alle concurrentie tart! U vindt er producten voor alle niveaus (beginners, gevorderden, experts) en alle praktijken (running, trail, hiking, atletiek)!

Kleding ontworpen voor hardlopen

Hoe kies je je hardloopkleding?

Hoewel het binnenshuis kan, is hardlopen vaak een buitensport! Bij de keuze van uw kleding moet u in de eerste plaats rekening houden met het weer en de vereiste inspanning! Het is belangrijk rekening te houden met de volgende parameters: Loop je buiten of in de sportschool? Hoe zijn de weersomstandigheden?

In de zomer, wanneer het warm is, is het aan te bevelen om comfortabelere textielmaterialen te kiezen en een ademend kledingstuk te nemen! Kies t-shirts, tanktops en shorts! Vermijd katoen, dat heeft de neiging vocht vast te houden.

In de winter, bij koud weer, zijn isolerende kleding en ademend ondergoed aan te bevelen! Vergeet niet een windjack, oorwarmers, nekwarmers, mutsen en handschoenen aan te trekken om uw lichaam en vooral de gevoelige zones te bedekken.

Als uw training in de regen plaatsvindt, kies dan voor waterdichte of waterafstotende kleding voor een optimale bescherming tegen slecht weer! Kies voor je benen een warme en comfortabele panty!

Afgezien van het weer, moet u ook rekening houden met het soort sport. Inderdaad, uw outfits zullen niet dezelfde zijn naargelang u aan fitness of aan hardlopen doet!

Ten slotte zal de keuze van uw kleding ook afhangen van de inspanning en het soort jogging! Als u bijvoorbeeld aan matig hardlopen doet, moet u ruimzittende kleding dragen voor meer comfort! Kies tijdens trainingen of wedstrijden voor modellen die dichter op het lichaam zitten voor betere prestaties!

Als hardloper moet je een beha gebruiken voor steun! Het dagelijkse ondergoed is immers niet aangepast aan de schokken en trillingen die door de lichaamsbeweging worden veroorzaakt! Ze hebben beugels die oncomfortabel kunnen zijn, zelfs pijnlijk! In de beha daarentegen zijn deze vervangen door banden met bredere bandjes! Bovendien hebben bh's het voordeel dat ze beter ademen! De keuze hangt ook af van de intensiteit: hoe lager de intensiteit, hoe comfortabeler u kunt zijn! Hoe intenser het is, hoe meer je moet kiezen voor ondersteuning! Vergeet niet je beha één of twee keer per jaar te vervangen!

Het Swoosh model van Nike of de Premium van Mizuno zullen het doen! U hebt geluk, deze efficiënte en betrouwbare artikelen zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs!

Welke outfits kies je voor de kous?

Bij het hardlopen zijn schoenen, hoe goed ze ook zijn, niet doeltreffend zonder goede sokken en sokettes! Ze zijn essentieel, niet alleen voor het comfort, maar ook om te voorkomen dat uw voeten naar binnen glijden! Als het op sokken aankomt, kies dan voor de LIGHT SINGLE TAB van Asics! Ze bieden steun aan de voetboog om je een extra steuntje in de rug te geven als de training zwaar wordt. Bovendien zorgt het bovenwerk van mesh voor ventilatie, zodat je huid kan ademen! Voor de sokken kunt u kiezen tussen de adidas Running Ultralight Performance met AEROREADY technologie of de Le Coq Sportif Essentials! Deze artikelen zijn momenteel verkrijgbaar tegen onverslaanbare prijzen!

Hardlopen vereist bewegingsvrijheid, dus je hebt shorts en korte broeken nodig! Alvorens te kiezen, is het belangrijkste criterium waarschijnlijk het materiaal waarvan zij zijn gemaakt! Polyester wordt aanbevolen omdat het ademend is en snel droogt! Het kan gecombineerd worden met elastaan voor meer flexibiliteit! Weet je het niet zeker? Hier zijn enkele modellen om u te helpen: de Play Up 3.0 van Under Armour, de R5 van Gore!

En als je schuren wilt voorkomen, kies dan voor een compressiebroek!

Als het koud is, is een hardlooplegging een must! De Lux Bold van Reebok geeft je totale voldoening!

Wat draag je voor de top?

Lichtgewicht en resistent, het T-shirt is essentieel voor het hardlopen! Gemaakt van technisch materiaal, het moet ademend zijn om je droog te houden! Het Graphic model van Errea of de Rush van Craft zijn uitstekende opties!

Als het slecht weer is, kunt u het beste truien en andere windjacks en jacks aantrekken! Om ervoor te zorgen dat u goed geïsoleerd bent, zijn deze voorzien van wattering! De techpack windbreaker van Errea is slechts één voorbeeld!