Sportschoenen voor Heren

Vind hier alle paar sportschoenen voor heren voor hardlopen, trail, wandelen, atletiek en training!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vind hier alle sportschoenen voor heren voor alle soorten hardlopen. Of het nu gaat om hardloopschoenen, trailschoenen, wandelschoenen, sportschoenen en zelfs trainingsschoenen. Een brede selectie van grote merken tegen onklopbare prijzen: Asics, adidas, Mizuno, New Balance, Nike. Al deze paren sportschoenen zijn ontworpen voor hardlopen in competitieverband of voor eenvoudige uitstapjes met vrienden. Hieronder hebben we alle hardloopschoenen opgesomd die we u kunnen aanbieden.

Heren hardloopschoenen

Op Direct-Running vindt u een ruime selectie hardloopschoenen voor heren van de beste merken. U kunt bijvoorbeeld een paar Nike hardloopschoenen kopen, met de iconische Nike Pegasus 38. Maar dat is niet alles, we kunnen u ook Asics hardloopschoenen aanbieden, met de beroemde Gel-Kayano 28, Novablast 2 en de nieuwe Gel-Nimbus 24. Je kunt ook adidas hardloopschoenen kopen, waaronder de adidas Ultraboost. Voor uw lange duurlopen kunt u ook alle collecties vinden van New Balance running, Mizuno running, Saucony running, Reebok running en Puma running. Natuurlijk moet u rekening houden met uw looppatroon, het gewicht van de schoen en de afstand die u ermee wilt gaan lopen. Al deze punten worden besproken op onze pagina over hardloopschoenen voor heren.

Herenschoenen

Als u liever in de bergen loopt dan op wegen en paden, heeft Direct-Running ook aan u gedacht. U vindt er namelijk een ruime keuze aan de beste trailschoenen voor heren. Vergeet niet dat elke trailschoen zijn eigen kenmerken heeft op het gebied van stabiliteit, demping, grip of bescherming. Kies een paar trailschoenen die u kunnen vergezellen op uw uitstapjes in de vrije natuur. Of u nu kiest voor een heuvelachtig, zwaar of oneffen terrein, op Direct-Running vindt u een geschikt paar trailschoenen. De Asics Fujitraubuco trailschoen is bijvoorbeeld perfect voor droog trailrunnen, net als de Saucony Peregrine schoen. De Saucony Xodus trailschoen daarentegen is meer geschikt voor modderig terrein. Maar je kunt al ons advies vinden op onze pagina over trailschoenen voor heren.

Heren wandelschoenen

Als u een fervent wandelaar bent, dan vindt u de beste wandelschoenen op Direct-Running. Om te weten welke wandelschoen je moet kiezen, moet je een paar dingen weten over wat je ermee gaat doen. Gaat u ze gebruiken voor lange meerdaagse tochten? Of alleen voor een paar uur wandelen per week? Let ook goed op welk bovenwerk u kiest voor uw wandelschoenen. Als u bergbeklimmer of langeafstandswandelaar bent, moet u een hoog bovenstuk kiezen, dat ook uw enkels beschermt. Als u daarentegen slechts een paar uur over minder veeleisend terrein wandelt, kunt u genoegen nemen met lage of middelhoge schachten. Als u nog vragen heeft over de keuze van wandelschoenen, kunt u meer details vinden op onze pagina over wandelschoenen voor heren.

Herenschoenen

Als u een baan- en veldsporter bent, vindt u op Direct-Running een ruime selectie van de beste baan- en veldspikes. U vindt er Puma hardloopschoenen en adidas hardloopschoenen. Nu moet je begrijpen hoe je je track and field spikes kiest. Om dit te doen, moet u voorzichtig zijn om de juiste maat te kiezen. Tijdens het sporten hebben uw voeten de neiging iets op te zwellen, dus u kunt een iets grotere maat kiezen dan normaal. Vergeet anderzijds niet dat het voor uw prestaties raadzaam is dat uw sportschoenen uw voeten licht samendrukken. Het is aan jou om de juiste keuze te maken. Als u andere vragen hebt over de keuze van uw sportschoenen, bezoek dan onze pagina over sportschoenen voor heren.

Herenschoenen

Fitness wordt tegenwoordig steeds belangrijker in het leven van Franse sporters. Of u nu een liefhebber bent van cross-fit, cardio of bodybuilding, op Direct-Running vindt u wat u zoekt. Wij bieden een ruime keuze aan Nike fitness schoenen, adidas trainingsschoenen en andere fitness schoenen van de grootste merken. Nu moet je alleen nog je fitness schoenen kiezen. Daarvoor moet u rekening houden met uw activiteit. Als u klassieke krachttraining beoefent op basis van squats, deadlifts of andere oefeningen met meerdere gewrichten, moet u beslist kiezen voor stabiele schoenen. Als je daarentegen meer van cardio houdt met elliptische fietsen of andere oefeningen, moet je lichte schoenen kiezen, en vooral schoenen die ademen, je voeten zullen je dankbaar zijn. Ten slotte, als je in de nieuwe trendy sport crossfit zit, moet je dit keer schoenen kiezen met een goede grip, om je te helpen aan de grond te blijven plakken. Heb je andere vragen over de keuze van je trainingsschoenen, ga dan naar onze pagina over fitnessschoenen voor heren.