Hardlopen, training en fitnessapparatuur

Ontdek alle hardloopuitrusting voor mannen, vrouwen en kinderen: van kleine accessoires zoals hoofdbanden tot grote apparatuur zoals loopbanden, inclusief elektronische apparatuur, bagage en hardloopbescherming.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ga verder met ons assortiment hoogwaardige en innovatieve loopuitrusting, ontworpen om uw prestaties en loopcomfort te verbeteren. Een breed assortiment hardloopkleding, beschermende kleding, accessoires en elektronica wacht op u in onze online shop, tegen onklopbare prijzen.

Een ruim assortiment loopmateriaal tegen de beste prijzen

Hardlopen is tegenwoordig een zeer populaire sport. Maar om het te beoefenen, is het belangrijk om goed uitgerust te zijn. Als de schoenen het centrale element van je outfit zijn, mag je de loopuitrusting niet verwaarlozen. Deze zullen helpen om uw loopomstandigheden te verbeteren en uw prestaties te verhogen. Of u nu een amateur of een professionele hardloper bent, ontdek alle essentiële hardloopuitrusting op onze site. Hier vindt u alle elementen die u nodig hebt om uw sport in de best mogelijke omstandigheden te beoefenen, van kleine accessoires tot grote uitrustingen. Bagage-artikelen, beschermingen, accessoires, elektronica en hardlopen worden tegen kleine prijzen aangeboden.

Welke apparatuur moet u kiezen? Het hangt van veel omstandigheden af, zoals het weer, de duur van het uitstapje, de frequentie van de sportbeoefening, de intensiteit van de beoefening en het al dan niet dragen van lasten. Er moet ook rekening worden gehouden met het soort activiteit: hardlopen, wandelen, trail, atletiek of fitness; en met het niveau van de persoon: beginner, gevorderde of expert. Al onze producten zijn afkomstig van grote merken zoals Nike, Garmin, Camelback, Select, Macron... om een hoge kwaliteit en uitstekende prestaties te garanderen.

Bagage producten om uw uitrusting te vervoeren

Hardlopen vereist dat je iets te drinken, iets te eten en een nuttige uitrusting hebt, vooral als je van plan bent lang te gaan hardlopen. Het is dus van essentieel belang dat u over een bagage beschikt die al uw benodigdheden kan dragen. Direct Running biedt u een ruime keuze aan hydratatietassen, sporttassen, rugzakken, fietstassen, enz. Onze ingenieuze artikelen zijn gemaakt van technische en ultralichte materialen, functioneel en solide, terwijl ze u een optimaal comfort bieden. Ze worden gemaakt door de beste merken: The North Face, Columbia, Camelback, Under Armour... Hoe langer de afstand van je race, hoe meer je een tas nodig hebt met een groot volume om al je materiaal in op te bergen.

Artikelen van gezamenlijke bescherming

Tijdens uw loop-, jogging-, trail-, trainings- of wandelsessies worden uw spieren soms zwaar op de proef gesteld. Dit kan leiden tot verschillende verwondingen. Om u te beschermen, hebben wij op één plaats alle gezamenlijke bescherming verzameld die u zeker nodig zult hebben. Enkelbraces, kniebraces, elleboogbeschermers, riemen en herstelproducten zijn allemaal verkrijgbaar tegen speciale prijzen. Onze selectie beschermingen is niet alleen doeltreffend, maar garandeert u ook comfort, lichtheid en bewegingsvrijheid tijdens het oefenen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben een optimale levensduur.

Een breed scala aan loopaccessoires

Onze hardloopaccessoires zijn ontworpen om uw loopcomfort te verbeteren, of u nu 's nachts loopt of in de winter of de zomer. In ons assortiment accessoires vindt u een ruime keuze aan waterflessen om u goed gehydrateerd te houden tijdens uw sessies. Getekend Nike, Adidas of CamelBak, ze voldoen perfect aan de eisen van comfort en praktisch nut van hardlopers, joggers en atleten. Onze brillen zijn kostbare bondgenoten die u beschermen tegen de zon. We hebben ook hardloop-hoofdbanden om je haar op zijn plaats te houden terwijl het zweet wordt geabsorbeerd. Aarzel niet om onze selectie van hartslagriemen om uw hartslag te meten en wandelstokken voor optimale stabiliteit op alle oppervlakken te bekijken.

Innovatieve elektronische producten

U zult ook onder de indruk zijn van ons assortiment elektronische producten. De laatste jaren zijn connected watches en GPS-horloges populair geworden bij hardlopers, zowel amateurs als professionals. Wij hebben een beroep gedaan op Garmin, de reus van de connected objects, om u innovatieve producten van hoge kwaliteit aan te bieden, uitgerust met de nieuwste technologie. Wij leveren u ook koplampen en verschillende modellen stopwatches. Als u uw telefoon meeneemt op een trailrunning-tocht, zijn onze smartphone-accessoires onmisbaar. Functioneel en betrouwbaar, onze selectie van telefoon armbanden is ideaal voor het veilig dragen van uw telefoon.

Trainingsuitrusting van topklasse

Ontdek ons gamma loopbanden, hometrainers en elliptische fietsen om u te begeleiden bij uw oefeningen thuis. Met deze praktische en nuttige trainingsapparatuur kunt u thuis trainen, zonder dat u een abonnement hoeft te nemen op een sportschool. Met de loopband kunt u op elk moment hardlopen: of het nu koud, regenachtig of donker is. De hometrainer stelt u in staat uw cardio uithoudingsvermogen te verbeteren.