Puma Schoenen Voor Mannen

Puma is een van de populairste fabrikanten van sportschoenen voor mannen. Puma is een van de populairste fabrikanten van loopschoenen ter wereld. Hier vindt u alle Puma loopschoenen voor heren!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Alle Puma hardloopschoenen voor heren

De Duitse leverancier Puma is ongetwijfeld onderdeel met adidas, Nike en Reebok van de bekendste merken. Daarom bij sportschoenenen zelfs hardloopschoenendenk jemeteen aan Puma. Of het nu voor voetbal of atletiek is, Puma heeft altijd weten te ontsnappen aan de basketbalparen die de medailles en het podium hebben gemonopoliseerd. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij, Direct-Running, vandaag een breed assortiment aankunnen presenteren Puma hardloopschoenen aan u. Om u te helpen deze beroemde vraag te beantwoorden, welke Puma-hardloopschoen u moet kiezen, nodigen wij u uit om de vlaggenschipmodellen van het Duitse merk te presenteren. Deze selectie vertegenwoordigt bij wijze van spreken naar onze mening de beste hardloopschoenen van Puma. Onlangs blies Puma het hardlopen nieuw leven in met de lancering van zijn gloednieuwe Puma Nitro-assortiment voor heren.

De Puma Nitro Running Range voor Heren

Dit jaar 2021 is het jaar van vernieuwing voor Puma Running. Inderdaad, dit seizoen lanceert de Duitse materiaalfabrikant zijn gloednieuwe Puma Nitro Running-reeks voor heren. De tenchologie Nitro is een schuim datwil zijn 50% lichterdan deEVA- standaardzool.Laten we nu stoppen om de 4 vlaggenschipmodellen voor mannen van deze nieuwe Puma Nitro-reeks te presenteren.

Puma Deviate NitroPuma Deviate Nitro

De schoenenmannen loopschoen laat Puma aan een sensationele binnenkomst in de wereld vanhardloopschoenen te koolstof plaatmaken.Deze Innoplate carbon plaat zit tussen twee lagen van de nieuwe Nitro techno. De Puma Deviate Nitro herenschoen is ideaal voor lopers met een universele pas met een trainingsfrequentie tussen 1 en 4 per week.

Puma Velocity NitroPuma Velocity Nitro

Wat betreft de schoenenschoen voor heren, dit is DE veelzijdige schoen uit het nieuwe Nitro assortiment. Deze Puma hardlooptrainer voor Heren is echt toegewijd aan vrij lichte lopers, voor verschillende trainingen variërend van 5 kilometer tot waarom geen halve marathon. Pas op, zoals je zal begrepen hebben, geen carbon plaat op deze Puma hardloopschoen, hierdoor krijg je minder krachtige demping dan op de Deviate. De buitenzool heeft echter PumaGrip-technologie waardoor je veel grip hebt.

Puma Eternity Nitro

De schoenenPuma Eternity hardloopschoen voor Herenis de schoen uit de Nitro serie die geschikt kan zijn voor overpronerende hardlopers. De Puma Eternity Nitro Homme is daarom het equivalent van de Velocity Nitro, alleen hebben ze extra eigenschappen waardoor lopersinkunnen blijven de race bij elke stap. We vinden daarom de RunGuide-technologie gemengd met EVA-techno die de voet precies ondersteunt. Wees voorzichtig, het is ook geschikt voor mannen met een neutrale pas.

Puma Liberate Nitro Schoenen

De Puma Liberate Nitro voor heren is hetmodel lichtste in deze serie. Het is echt ontworpen voor wedstrijden van 2-3 kilometer tot maximaal 10 km. Ook ideaal als je aan de slag wilt in de wereld van hardlopen.

Puma Speed ​​RunningPuma hardloopschoen

Shoe Dezeis zonder twijfel de snelste hardloopschoen ontwikkeld door het Duitse merk. Neem bijvoorbeeld het geval van devan deze reeks, de jongstePuma Speed ​​​​600 Fusefit. Als je op zoek bent naar een comfortabele Puma hardlooptrainer, dan ben je hier aan het juiste adres. Inderdaad, dankzij het flexibelegaas en ultralichteis het gevoel van comfort echt aanwezig. Als we geïnteresseerd zijn in de zool, kunnen we twee van de meest bekende technologieën van Puma Running vinden : Profoam en Ignite Foam. De gevolgen van het gebruik van deze innovaties zijn een demping onberispelijkeen een aanzienlijke vermindering van schokken. Let op, het zeer lichte gewicht van 290 gram (voorbeeld hier voor maat 40). Waarschijnlijk de snelste hardloopschoen op het circuit!

Hardloopschoen PumaNRGY

sneakersDe PumaNRGY zijn tegenwoordig enorm populair. Naast hun ontwerp, dat deze Puma-hardloopschoenen tot een bestseller maakt voor alle lifestyle-fans, mag hun technologie niet worden verwaarloosd. Inderdaad, de binnenzool met-technologie PU SoftFoam + zorgt voor comfort, optimaalzelfs tijdens je langste runs. Deze Puma hardloopcollectie onderscheidt zich ook door zijn extreem ademende mesh. Een ander voordeel is dat deze Puma hardloopschoen je uitstekende demping en energieteruggave biedt tijdens je run.

Puma LQD Cell hardloopschoen

Deze minimalistische sportschoenis vooral een concentraat van technologie, gemarkeerd door LQDCELL innovatie. Deze nieuwe dempingstechnologie is ontworpen om de demping te stabiliseren via met vloeistof gevulde cellen. We kunnen zeggen dat het gelukt is! Bovendien zorgen de twee EVA-banden aan de zijkanten van de schoen ook voor een heel aangenaam gevoel van stabiliteit. Zo is de Puma LQD Cell Omega schoen een sneaker om te proberen als jewilt lopen korte afstanden.

Puma hardloopschoen Ignite

Loopschoenen wandelen Puma Ignite zijn vooral populair dankzij hun legendarische lichtheid. Een van de sterke punten van deze Puma-trainer is ongetwijfeld het ultieme comfort dankzij het gestikte mesh aan de zijkant. Als je op zoek bent naar dynamisch hardlopenen tegen bijna alles bestand bent, dan is de Puma Ignite iets voor jou.