adidas Running Herenschoenen

adidas is een emblematisch merk van sportschoenen voor mannen, met name hardloopschoenen. Vind hier allehardloopschoenen adidas voor mannen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De beste hardloopschoenen adidas voor mannen

De Duitse fabrikant van uitrusting adidas is al tientallen jaren een van de belangrijkste fabrikanten van sportschoenen ter wereld. Inderdaad, adidas is aanwezig in bijna alle sporten, en daarom houdt het beroemde merk met de drie strepen zich sinds enige tijd ook bezig met hardloopschoenen. Maar welke hardloopschoen moet adidas kiezen? Dit kan een lastige vraag zijn, aangezien de Duitse fabrikant van uitrusting kwaliteitsvolle loopschoenen aanbiedt.

Hardloopschoen adidas Heren Adizero

Binnen de grote familie van hardloopschoenen adidas voor mannen is het Adizero-assortiment waarschijnlijk het populairst. Of het nu gaat om de adidas Adizero Pro hardloopschoen, de Adizero Boston of de Adizero Adios, deze reeks is het meest populair onder hardlopers.

Hardloopschoen adidas Adizero Pro

De populairste hardloopschoen rapide vanadidas is de Adizero hardloopschoen Pro. Deze loopschoen is een concentraat van technologie en ongelooflijke innovatie. In het bijzonder een carbonplaat waarmee je bij elke stap "opstijgt" van de grond. En een zool die de beroemde BOOST- en LIGHTSTRIKE-technologie combineert. Deze schoen is echter bedoeld voor ervaren lopers of voor hen die willen presteren en uitblinken. rapide Het is momenteel de populairste adidas hardloopschoen voor mannen voor langeafstandslopen. Dit is vooral te danken aan de nieuwste technologie. Deze omvatten de multidirectionele CARBITEX koolstofplaat en de LIGHTSTRIKE en BOOST tussenzool. De energieschachten zorgen voor meer flexie in de voorvoet, voor een soepele pas en een geleide overgang. Het verlengde bovenwerk onder de grote teen vergemakkelijkt een efficiënte en optimale start.

Hardloopschoen adidas Adizero Boston

Bijna net zo beroemd als zijn grote zus is deadidas Adizero Boston ook een toonaangevende hardloopschoen voor heren van de Duitse fabrikant. Het is nu in zijn 10e versie. De hardloopschoen adidas Adizero Boston 10 voor heren is gelanceerd. Wat de charme van deze hardloopschoenen adidas Adizero Boston maakt, is vooral dat het gewijd is aan de potentiële marathoners. Inderdaad, deze trainer adidas gewijd aan mannen en uiterst licht, terwijl het verstrekken van een zeer goede ondersteuning van de voet. Bovendien zorgt een zeer soepele mesh in combinatie met een volledig herwerkt bovenwerk voor echt comfort. En de demping is niet te overtreffen! Met deadidas Adizero Boston 9 bestaat er geen twijfel over dat als je op zoek bent naar een kwalitatieve hardloopschoen voor heren, deze hardloopschoen adidas iets voor jou is!

Hardloopschoen adidas Adizero Adios

Binnen de adidas Adizero-familie is de adidas Adizero Adios Pro een must-have. Inderdaad, deze adidas hardloopschoen voor heren is de meest rapide wegschoen in het adidas sterrenstelsel. Het heeft een carbonplaat en ook Energy Rods, de carbonstaven die je voet omgeven. Het resultaat is een zeer goed energierendement, waarmee u enkele kilometers in alle comfort kunt hardlopen. Over comfort gesproken: de Celermesh-technologie van de schoen zorgt voor optimale ventilatie. De tweede grote point kracht van deze hardloopschoen voor heren adidas Adizero Adios, is ook de ondersteuning die hij biedt. Het vetersysteem is zeer goed doordacht, waardoor je een goede ondersteuning hebt, ongeacht de grootte van je voet.

De adidas Adizero Adios 6 schoen is ook verkrijgbaar met Lightstrike en Lightstrike technologie Pro. Daarnaast zorgt een nieuw LightWeight Mesh systeem voor een zeer comfortabele mesh.

Heren hardloopschoen adidas Ultraboost

Hoewel de adidas Ultraboost sneaker pas in 2015 werd uitgebracht, is hij in een paar jaar tijd al een iconisch onderdeel geworden van de geschiedenis vanadidas Running. In zeven jaar tijd zijn er al meer dan 20 verschillende versies geweest, waarvan deadidas Ultraboost 22 de meest prominente is.lange Deze schoenen zijn vooral een slimme mix van technologie en stijl! De BOOST-technologie zorgt voor een verbazingwekkende energieteruggave, waardoor de Ultraboost met zijn 100% BOOST-zool een van de meest comfortabele hardloopschoenen op de markt is. Tegenwoordig doet deadidas Ultraboost 22 wonderen voor de voeten van alle lopers. In samenwerking met het Amerikaanse laboratorium van het internationale ruimtestation is deze schoen een concentraat vaninnovatie en technologie. Het resultaat? De meest comfortabele hardloopschoen met de beste energieteruggave op de markt, of bijna! Als je op zoek bent naar de beste hardloopschoen adidas, kun je met je ogen dicht gaan.

Zijn kleine zusje, deUltraboost 21, is ook zeer comfortabel! Daarnaast zijn er veel positieve aspecten aan de nieuwe adidas Ultraboost 21 hardloopschoen voor mannen. Ten eerste premier, energieteruggave, explosiviteit en ondersteuning zijn de trifecta van deze nieuwe hardloopschoen adidas. Deze nieuwe trainer is zelfs gemaakt van gerecyclede materialen voor de Primeknit en Primeblue.

Merk op dat adidas 5% meer Boost heeft gebruikt dan de Ultraboost 19! Dit zorgt voor een ongelooflijk hoog comfort en energierendement!

Heren hardloopschoen adidas Solar

Aanwezig sinds al 2018 op de markt, zijn de adidas Solar hardloopschoenen onderverdeeld in drie delen. Deadidas Solar Boost, waarschijnlijk de populairste van de drie, deadidas Solar Drive, en deadidas Solar Glide, de langeafstandsloopschoen.

Hardloopschoen adidas Solarboost

Laten we beginnen met de populairste Solar, deadidas Solar Boost 3. Deze schoen is ontworpen als comfortabele loopschoen voor hardlopers. De Solar Boost is zelfs zo comfortabel dat je hem zowel voor je 10KM als voor een marathon kunt gebruiken. De drie belangrijkste technologieën die dit mogelijk maken zijn de Tailored Fibre Placement, die zorgt voor meer stabiliteit, de Boost-zool waar we het eerder over hadden, en de Continental -technologie die zorgt voor ongeëvenaarde grip. De Solar Glide schoen is ontworpen voor lange duurlopen, en grip is een van de sterke punten van de schoen. Bovendien zorgt de FitCounter-technologie voor een goede ondersteuning van de hiel. Dit is erg prettig als je over kronkelige paden loopt.

Hardloopschoen adidas Solar Glide

De sterke punten van deze adidas hardloopschoen voor heren zijn vooral zijn dynamiek en veelzijdigheid. De Solar Glide 4, bijvoorbeeld, is vooral bedoeld voor beginners die een paar kilometer per week lopen.

Hardloopschoen adidas FocusBreathein

De FocusBreathein hardloopschoen is een nieuwkomer in 2020. Inderdaad, adidas heeft besloten om zich met deze schoen te richten op het comfort en het welzijn van de lopers. Op welke manier? Simpelweg door een comfortabele loopschoen te ontwikkelen, speciaal voor lopers die lopen om hun hoofd leeg te maken. Als je net begint met hardlopen, is dit de perfecte hardloopschoen.

Hardloopschoen adidas SL20

Deze keer is deze ultra hardloopschoen rapide gericht op bijna alle lopers.lange Deze sportschoen vertegenwoordigt een slimme mix van snelheid en comfort, die mogelijk wordt gemaakt door het zeer lichte gewicht van deze trainer, slechts 230g. Als je op zoek bent naar een neutrale of universele hardloopschoen, zoek dan niet verder. Met zijn 10 mm drop zal deze schoen adidas u tevreden stellen. De adidas SL20.3 hardloopschoen is vooral bedoeld voor korte duurlopen.