LoopApparatuur voor Kinderen

Hier vindt u alle benodigdheden voor de beoefening van de sport voor de kinderen. U vindt er een ruime keuze aan loopschoenen, trailschoenen, wandelschoenen, fitnessschoenen en ook hardloopkleding.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Opdat uw kleine kampioen zijn passie voor sport zonder grenzen kan beleven, ontdek hier de beste paren loopschoenen, trailschoenen, wandelschoenen en trainingsschoenen speciaal voor kinderen! U vindt er ook een ruime keuze aan kinderkleding van hoge kwaliteit met kenmerken die aangepast zijn aan buitenactiviteiten.

Een breed assortiment loopschoenen voor kinderen: kinderschoenen en kindertextiel

Het beoefenen van sporten zoals hardlopen, trailrunning of wandelen vereist de juiste uitrusting om het beste uit elke uitstap te halen. Om het comfort van uw kind tijdens zijn uitstapjes in de open lucht en zijn dagelijkse trainingen te verbeteren, is het belangrijk dat u uw meisje of jongen uitrust met kwaliteitsproducten. Direct-running biedt u een ruime keuze aan sportschoenen voor buitenactiviteiten: loopschoenen, wandelschoenen, trailschoenen, trainingsschoenen. Of uw toekomstige atleet nu een beginner, een ervaren loper of een expert is, in onze online winkel vindt u de loopschoenen die het best bij zijn niveau passen. Wij bieden ook een ruim assortiment kinderkleding aan, evenals technische kinderkleding die speciaal is ontworpen voor hardlopen en outdooractiviteiten. Kies de uitrusting voor uw jonge loper door te bladeren in onze selectie van de grootste merken: Asics, adidas, Mizuno, The North Face, Columbia...

Hoe kies je loopschoenen voor kinderen?

Hardlopen, voor iedereen toegankelijk en zeer doeltreffend, is een fysieke en sportieve activiteit waarbij veel benen moeten worden gebruikt. Om uw kind in de beste omstandigheden te laten hardlopen en uw uitstapjes aangenamer te maken, heeft hij of zij speciaal voor het hardlopen ontworpen sportschoenen nodig. Ren je vaak op asfalt? Kies kinderloopschoenen die licht en dynamisch zijn, met demping om je hiel te beschermen tegen schokken. Modellen met een betere demping onder de voet, zoals de Asics Gel Quantum, zijn geschikt voor hardlopen op de weg en trailrunning en vormen een uitstekende keuze. Voor langeafstandslopen voor kinderen kies je voor een paar met een optimale pasvorm voor de voorvoet, zoals de Asics Gel Excite.

Schoenen voor jonge wandelaars

Het feit dat wandelen een "zachtere" activiteit is dan trailrunning betekent niet dat je de keuze van je schoenen moet verwaarlozen. Om de natuur en de paden in alle comfort te verkennen, hebt u wandelschoenen nodig die perfect op uw terrein zijn afgestemd. Als u liever de vlakten op gaat, kies dan een paar met een buitenzool die goede grip biedt op natuurlijke paden. Halfhoge schoenen zoals de Columbia Flow Borough Mid bieden een uitstekende ondersteuning van de enkel om veilig te wandelen.

Specifieke kinderschoenen voor natuurlopen

Trail running is een veeleisende en zeer complete sport die vooral in een natuurlijke omgeving wordt beoefend. Voor meer comfort en efficiëntie tijdens uw runs in de bergen en op een oneffen ondergrond, raden wij u aan sportschoenen te kiezen die een betere grip garanderen. Kies voor trailschoenen voor kinderen met een rubberen zool en geprononceerde noppen voor een goede stabiliteit op technischer terrein. Ontdek in onze online winkel de adidas Terrex schoenen die speciaal zijn ontworpen voor activiteiten in de bergen: elk schoeisel profiteert van de Boost-technologie, waardoor u kunt profiteren van een dynamische demping. Columbia biedt ook trailschoenen met een lichtgewicht Techlite buitenzool en Omni-Grip tractiesysteem.

Een breed scala aan trainingsschoenen voor kinderen

Om snel vooruitgang te boeken en uw loopniveau te verbeteren, is het belangrijk regelmatig te trainen. Je moet kinderschoenen kopen die perfect aan je voeten passen en waar je je niet slecht bij voelt. Bij direct-running heeft ons team schoenen geselecteerd die zijn ontworpen voor prestaties en comfort van bekende merken zoals adidas, Puma en Joma. Deze modellen, die geschikt zijn voor intensief gebruik, hebben een lichte en soepele zool, zodat u zich vrij kunt bewegen en comfortabel blijft tijdens uw trainingssessies.

Kinderkleding voor buiten en dagelijks gebruik

Op zoek naar hardloopkleding voor kinderen? Heb je technische kleding nodig die ontworpen is voor hardlopen? Vind alles wat je nodig hebt dankzij ons ruime assortiment hardloopkleding voor kinderen: t-shirts, shorts, broeken, sweatshirts, jassen... Deze comfortabele kleding, gemaakt van ademende en duurzame stoffen, houdt je koel tijdens je avonturen in de buitenlucht. Wij bieden ook warme en waterdichte kleding aan, ontworpen met technische materialen om het slechte weer sereen te trotseren: windjacks, donsjacks, fleeces.