Trainingsschoenen voor kinderen

Direct-Running biedt een breed assortiment schoenen en kleding speciaal voor kinderen. Vind hier alle paren trainingsschoenen voor kinderen: adidas, Puma, Reebok en vele anderen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Jongen of meisje, op zoek naar het perfecte paar sneakers voor al je fitnessoefeningen? Je bent naar de juiste plaats gekomen. U vindt de juiste schoenen voor uw voeten op onze pagina. Puma, adidas en Reebok kinderfitnessschoenen zijn bij direct-running verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen.

Junior fitnessschoenen voor alle soorten oefeningen

Het maakt niet uit hoe vaak je traint of wat je niveau is, bij direct-running vind je zeker het perfecte paar kinder-fitnessschoenen. Of het nu voor krachttraining, cardio of crossfit is, je vindt vast en zeker de juiste schoenen voor je voeten. Wij hebben een kleine inventaris samengesteld om u te helpen bij het kiezen van uw trainingsschoenen. Met ontwerpen en kenmerken die veel gelijkenis vertonen met die van sportschoenen voor andere disciplines, zoals hardlopen, onderscheiden trainingsschoenen zich doordat zij beter zijn aangepast aan indooroppervlakken en de gebruikte uitrusting. Op direct-running kunt u de beste paren kinderfitnessschoenen op de markt vinden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij hebben het neusje van de zalm uit de collecties van adidas, Puma en Reebok geselecteerd om alle jonge binnensporters te plezieren.

Bodybuildingschoenen voor kinderen

Veel kinderen stappen al op jonge leeftijd in de wereld van het bodybuilding, ondanks het feit dat er nadelen aan kleven wat de groei betreft. Er zijn echter methoden waarmee kinderen kunnen oefenen zonder bang te hoeven zijn voor bijwerkingen. Het heffen van gewichten van verschillend gewicht vereist pompen die zowel stabiliteit als maximaal comfort kunnen bieden. Om dit te doen, moeten ze zo dicht mogelijk bij blote voeten aanvoelen. Zij moeten ook uiterst soepel zijn om een natuurlijke voetbeweging mogelijk te maken. Dunne, brede zolen zijn dus ideaal voor dit soort oefeningen. Ze zorgen niet alleen voor een beter evenwicht, maar ook voor een betere energieoverdracht door de voeten dichter bij de grond te plaatsen.

Cardio-schoenen voor kinderen

Cardio-oefeningen omvatten sets met een veelheid aan bewegingen en vereisen lichte en zeer soepele schoenen. Deze soepelheid moet zich naar alle kanten uitstrekken om de drager in staat te stellen allerlei kunstjes uit te halen. Kortom, cardioschoenen moeten u in staat stellen snel te bewegen, dynamisch te draaien en beter te buigen.

Zij moeten ook een sterk vermogen hebben om het contact met de grond op te vangen, vooral in het voorste gedeelte. Als u sprongen moet maken, is het namelijk noodzakelijk paren te dragen die een goede schokdemping aan de voorzijde van de voeten kunnen garanderen. Dankzij deze attributen kunt u genieten van meer dynamiek.

In de wereld van cardio is uitstekende ondersteuning synoniem met comfort en prestaties. Daarom moet u paren kiezen die te allen tijde een maximale ondersteuning kunnen garanderen. Kies daarvoor modellen met een zacht en perfect passend interieur.

Ga voor een van onze paren adidas en Puma schoenen, comfortabel en prestatiegericht. Beschikbaar voor meisjes en jongens, tegen zeer concurrerende prijzen.

Paar crossfit schoenen voor kinderen

Door de intense oefeningen die het karakteriseren, vereist crossfit paren met een bepaalde technische eigenschap. Het eerste element dat in aanmerking moet worden genomen is de vorm. Om het dragen te vergemakkelijken, moeten crossfit schoenen een brede teenkast hebben, zodat de tenen beweeglijk zijn voor een betere energieoverdracht.

Ten tweede spreekt het vanzelf dat zij een maximaal comfort kunnen bieden tijdens het sporten. De keuze van het bovendeel is dus van essentieel belang. Het moet flexibel en ademend zijn, zodat de voet vrij kan circuleren en natuurlijk kan bewegen.

De zolen moeten een sterke grip op de grond bieden en een goede schokdemping voor een uitstekende grip en demping. Kies voor paren met vrij dikke zolen.

Wij bevelen vooral onze Reebok schoenen aan. Reebok is de referentie op het gebied van crossfitschoenen en biedt een ruime keuze aan modellen met alle technische kenmerken die hierboven zijn genoemd.

De beste trainingssneakers voor kinderen zijn bij direct-lopen

Als een van de beste leveranciers van sportschoenen, biedt direct-running u merk trainingsschoenen van toonaangevende merken zoals Puma, adidas en Reebok. Wij leveren u niet alleen producten van topkwaliteit, maar bieden u ook een snelle verwerkings- en leveringsdienst. En als klap op de vuurpijl zijn al deze artikelen tegen lage prijzen voor u verkrijgbaar. Wij hebben ook speciale aanbiedingen voor verschillende modellen om alle jonge enthousiastelingen die op zoek zijn naar goedkope kwaliteitsproducten een plezier te doen.