Bedrukte zwemshort Gant Hawaii

Bedrukte zwemshort Gant Hawaii
Beginnend op: € 80,67
Ontdek onze nieuwe zwemshort Gant Hawaii, ontworpen om in te zwemmen, met een tropisch motief voor een trendy zomerse look!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 80,67
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Bedrukte zwemshort Gant Hawaii

Ontdek de Gant Hawaii bedrukte zwemshort, een must-have voor je volgende zwemsessie! Het merk Gant, bekend om zijn elegante, tijdloze stijl, heeft een paar zwemshorts gecreëerd die zowel praktisch als aantrekkelijk zijn.

Deze zwemshort heeft een kleurrijk Hawaïaans motief dat je meteen naar de paradijselijke stranden van het eiland brengt. De lichtgewicht, slijtvaste stof zorgt voor optimaal comfort terwijl je door het water beweegt. Bovendien heeft het een mesh voering zodat het snel droogt rapide en niet doorschijnt.

Deze zwemshort is ontworpen voor mannen die er op hun best uit willen zien, zelfs tijdens het sporten, en is een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek. De slanke pasvorm en elastische tailleband met trekkoord zorgen voor een comfortabele pasvorm op maat.

Of je nu gaat zwemmen in het zwembad of een dagje naar het strand gaat, met deze zwemshort van Gant Hawaii blijf je stijlvol. De originele print en hoogwaardige afwerking maken het een echte must-have voor mode- en sportfans.

Laat je sportkleding niet aan het toeval over, kies voor de zwemshort met opdruk Gant Hawaii en zorg ervoor dat je elke keer weer de blits maakt. Wacht dus niet langer, voeg ze nu toe aan je zwemkledingcollectie en geniet van je volgende wateractiviteit in stijl en comfort!

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 922416008-624
Kleur perzikroze
Kleur Roos
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene