Damesshort Joma Explorer

Damesshort Joma Explorer

Beginnend op: € 85,23

€ 68,18

-20%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 85,23

€ 68,18

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesshort Joma Explorer

Damesshort vooroutdoor. Deze technische short is ontworpen om te wandelen bij zacht en warm weer. Bewandel paden te voet en geniet van uitstekend comfort en bewegingsvrijheid. Met verschillende zakken om de korte broek nog praktischer te maken.

Het heeft een riem met een gesp rapide waarmee je het kledingstuk gemakkelijk kunt verstellen met het elastiek. Er is ook een gesp in de taille voor het ophangen van je T-shirt, handdoek of pet tijdens de activiteit. De metalen haak-en-slotrits maakt de shorts nog veiliger.

De shorts hebben ook drie zakken: twee aan elke kant en één op de achterkant met een omgekeerde rits. In deze zakken kan de sporter kleine persoonlijke spullen bewaren, zoals een mobiele telefoon of sleutels, maar ook benodigdheden zoals energierepen.

De opening onderaan de zijkant vergroot de paslengte en optimaliseert de bewegingsvrijheid.

Gemaakt van supersterke stof die bestand is tegen slijtage en wrijving tegen begroeiing, en bijzonder geschikt is voor buitensporten. Synthetische vezels maken deze shorts ultralicht, droog op rapide en antibacterieel. En als je klaar bent met je avontuur, is het onderhoud eenvoudig, want hij droogt ook snel na het wassen en hoeft niet gestreken te worden. Al deze voordelen verhogen de duurzaamheid van het kledingstuk aanzienlijk.

Joma logo en reflecterende elementen voor veiliger sporten. Verbetert de zichtbaarheid van sporters bij weinig licht.

Kenmerken

  • Zijzakken
  • Achterzak
  • Elastische en bestendige stof
  • Karabijnhaak
  • 90% Nylon, 10% Spandex

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 901841.624
Kleur oranje
Kleur Oranje
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene