Dames-T-shirt met lange mouwen Joma R-nature

Dames-T-shirt met lange mouwen Joma R-nature

Beginnend op: € 57,40

€ 45,92

-20%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 57,40

€ 45,92

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt met lange mouwen Joma R-nature

T-shirt met lange mouwen voor hardlopen. Extreem lichtgewicht, ademend en elastisch voor comfortabel hardlopen. Perfect voor trainingen bij kouder weer. Bijzonder praktisch voor hardlopen in de stad, met reflecterende details.

Dit technische shirt heeft een elastische geribbelde ronde hals, met aangepaste naadbedekkingen aan de binnenkant om wrijving tegen de huid te voorkomen en het comfort van de hardloper te maximaliseren. Om het aanpassingsvermogen van het shirt te maximaliseren, is het voorzien van een opening met duimgaten die het kledingstuk aanpast aan het lichaam van de renner, zodat er geen lichaamswarmte kan ontsnappen. In de zoom zitten kleine openingen die de beweging stroomlijnen, zodat je breder kunt lopen.

De stof is gemaakt van elastisch gaas dat zich aanpast aan de lichaamsvorm van de hardloper, zodat ze vrij kan bewegen. Bovendien biedt de stof geavanceerde vochtafvoer, zodat de huid van de atleet koel en droog blijft tijdens de training.

Het shirt is reflecterend aan de voor- en achterkant, waardoor het ideaal is voor hardlopen in de stad. De hardloper zal van beide kanten zichtbaar zijn dankzij de reflecterende details op de voor- en achterkant in de vorm van het Joma logo, aangepaste opdruk en rugstreep. Veiliger 's nachts hardlopen.

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 901822.476
Kleur caqui
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lange mouwen