Damesshort Helly Hansen Vetta

Damesshort Helly Hansen Vetta
Beginnend op: € 60,50
Comfort en prestaties voor dames: ontdek Helly Hansen Vetta shorts voor je bergwandelingen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 60,50
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesshort Helly Hansen Vetta

Ontdek onze nieuwste damesshorts, de Helly Hansen Vetta shorts, speciaal ontworpen voor je wandelavonturen. Deze shorts zijn gemaakt door het beroemde merk Helly Hansen en combineren stijl, comfort en functionaliteit tot in de perfectie.

De Helly Hansen Vetta shorts zijn een must-have voor alle fervente wandelaars. Het elegante, vrouwelijke ontwerp is perfect voor elk figuur en versterkt je vrouwelijkheid terwijl het je maximale bewegingsvrijheid geeft.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn lichtgewicht, ademend en slijtvast, zodat je zelfs tijdens de meest intensieve wandeltochten koel en droog blijft. De ergonomische snit en platte naden zorgen voor absoluut comfort en voorkomen schuren en irritatie.

Maar wat de Helly Hansen Vetta shorts echt uniek maakt, is hun veelzijdigheid. Of je nu een dagwandeling maakt of een meerdaagse trektocht, deze korte broek is je beste bondgenoot. Ze hebben veel handige zakken voor je kleine benodigdheden, plus een verstelbare tailleband voor een pasvorm op maat.

Bovendien is deze korte broek speciaal ontworpen voor vrouwelijke wandelaars. Ze zijn voorzien van reflecterende details voor betere zichtbaarheid bij weinig licht, plus UV-bescherming om je te beschermen tegen zonnestralen als je op pad bent in de bergen.

Of je nu een beginnende of ervaren wandelaar bent, de Helly Hansen Vetta Short is een must-have voor al je outdooravonturen. Dus wacht niet langer, voeg hem nu toe aan je garderobe en ga vol vertrouwen en stijl op pad om nieuwe paden te ontdekken.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 63184-179
Kleur terracotta
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene