Waterdichte jas Helly Hansen Arc Breeze

Waterdichte jas Helly Hansen Arc Breeze
Beginnend op: € 151,25
Blijf droog en warm met de waterdichte jas Helly Hansen Arc Breeze, de eerste keuze voor liefhebbers van deoutdoor.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 151,25
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdichte jas Helly Hansen Arc Breeze

De waterdichte jas Helly Hansen Arc Breeze is een must-have voor alle outdoorliefhebbers outdoor. Ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen, combineert deze jas stijl en functionaliteit om je optimaal te beschermen tijdens je outdooravonturen.

Het Helly Hansen Arc Breeze jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is volledig waterdicht, zodat je zelfs in de natste omstandigheden droog blijft. De slijtvaste stof beschermt je ook tegen de wind, zodat je beschermd blijft tegen de elementen terwijl je geniet van je buitenactiviteiten.

Het ergonomische ontwerp en de slanke pasvorm bieden optimaal comfort en bewegingsvrijheid. Je kunt je met het grootste gemak bewegen, ongehinderd door je jas. Bovendien kun je de jas dankzij de verstelbare capuchon en manchetten met klittenband aanpassen aan je lichaamsvorm voor maximale bescherming.

Het Helly Hansen Arc Breeze jack heeft ook een aantal praktische zakken om je essentiële spullen veilig in op te bergen. Een binnenzak met rits en twee buitenzakken met rits geven je genoeg ruimte voor je sleutels, telefoon, portemonnee en autres kleine spullen.

Of je nu gaat wandelen, kamperen of een andere buitenactiviteit onderneemt, de waterdichte jas Helly Hansen Arc Breeze is je ideale bondgenoot. De moderne stijl en hoogwaardige afwerking maken hem ook perfect voor dagelijks gebruik.

Kortom, de Helly Hansen Arc Breeze waterdichte jas is een echte must-have voor alle sportliefhebbers en natuurliefhebbers. Verwen jezelf met dit kwaliteitsjack om droog en warm te blijven tijdens al je buitenavonturen, terwijl je stijlvol en comfortabel blijft. Wacht niet langer en vertrouw op het merk Helly Hansen om je goed uit te rusten voor je activiteiten outdoor.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 53950-455
Kleur andijvie
Kleur Geel
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene