Waterdicht damesjack Helly Hansen Victoria Mid Length

Waterdicht damesjack Helly Hansen Victoria Mid Length
Beginnend op: € 181,50
Blijf droog tijdens je wandeltochten met de waterdichte jas Helly Hansen Victoria Mid Length, ontworpen voor vrouwen door Helly Hansen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 181,50
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Helly Hansen Victoria Mid Length

De waterdichte jas voor dames Helly Hansen Victoria Mid Length is de ideale keuze voor alle avontuurlijke vrouwen met een passie voor wandelen. Dit jack is ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen en biedt zowel prestaties als stijl.

Het merk Helly Hansen staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige sportkleding en dit jack is daarop geen uitzondering. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om de zwaarste wandelomstandigheden te weerstaan.

De vrouwelijke snit en mid-length maken het een stijlvol stuk dat je beschermt tegen regen en wind. Hij heeft ook een verstelbare capuchon voor extra bescherming bij slecht weer.

Maar laat je niet misleiden door het stijlvolle uiterlijk, deze jas is ook zeer functioneel. Het heeft handige zakken voor je kleine benodigdheden zoals je telefoon of sleutels. Bovendien is het lichtgewicht en comfortabel om te dragen, zonder in te leveren op stevigheid en duurzaamheid.

Of je nu een dag of meerdere dagen gaat wandelen, deze waterdichte jas zal je onmisbare bondgenoot zijn. Het houdt je droog en warm, terwijl je genoeg bewegingsvrijheid hebt om van je buitenavontuur te genieten.

Dit jack is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor vrouwen van alle soorten en maten. Haal dus snel het waterdichte damesjack van Helly Hansen Victoria Mid Length in huis en ga vol vertrouwen en stijl op avontuur.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 53914-179
Kleur terracotta
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene