Wandelschoenen Meindl Literock GTX

Wandelschoenen Meindl Literock GTX
Beginnend op: € 220,83
Ontdek het comfort en de robuustheid van Meindl Literock GTX wandelschoenen voor een ongeëvenaarde wandelervaring met het merk Meindl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 220,83
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Wandelschoenen Meindl Literock GTX

Meindl Literock GTX wandelschoenen zijn de perfecte keuze voor al je buitenavonturen. Deze schoenen zijn ontworpen door het beroemde merk Meindl en combineren comfort, duurzaamheid en prestaties voor een ongeëvenaarde wandelervaring. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of een fanatieke beginner, deze schoenen zijn voor jou gemaakt.

Het topontwerp bevat geavanceerde technologie om je de hele tijd comfortabel te houden. Het bovenwerk van topkwaliteit leer is ijzersterk, terwijl het waterdichte GORE-TEX membraan je voeten zelfs in de natste omstandigheden droog houdt.

De Vibram rubberen buitenzool biedt uitzonderlijke grip op alle soorten terrein, of het nu steile rotsen, modderige paden of ruwe paden zijn. Bovendien absorbeert de tussenzool van EVA-schuim schokken voor een lichtgewicht, comfortabel gevoel bij elke stap.

Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor wandelen, met een leest die is aangepast aan de voet en precieze veters voor een perfecte pasvorm. Bovendien zorgt de Air Active technologie voor optimale luchtcirculatie om je voeten koel en droog te houden, zelfs tijdens de langste wandeltochten.

Tot slot maakt het stijlvolle, moderne ontwerp van deze schoenen ze tot een veelzijdige keuze, of je nu gaat wandelen in de bergen of je dagelijkse buitenactiviteiten uitvoert. Wacht dus niet langer, haal je wandelschoenen van Meindl Literock GTX en ga vol vertrouwen op avontuur.

Extra informatie

Merk Meindl
Fabrikant SKU 3922-09
Kleur blauw/oranje
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lage steel