Damesschoenen Under Armour Charged Bandit Trail 3

Damesschoenen Under Armour Charged Bandit Trail 3

Beginnend op: € 90,75

€ 72,60

-20%
Domineer de trails met Trail Damesschoenen Under Armour Charged Bandit Trail 3. De ultieme prestaties. UnderArmour wandelschoenen

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,75

€ 72,60

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesschoenen Under Armour Charged Bandit Trail 3

Ontdek de Trail Damesschoenen Under Armour Charged Bandit Trail 3, ontworpen om je een ongeëvenaarde hardloopervaring te geven. Het gerenommeerde merk Under Armour heeft opnieuw de grenzen van innovatie verlegd door deze schoenen speciaal te creëren voor vrouwen die van trail houden. Met hun elegante ontwerp en geavanceerde technologie zijn deze schoenen de perfecte mix van stijl en prestaties.

Deze speciaal voor vrouwen gemaakte schoenen van trail zijn zo ontworpen dat ze zich perfect aanpassen aan de vorm van de voet van een vrouw en optimaal comfort bieden voor moeiteloos hardlopen. De Charged Bandit Trail 3 technologie van Under Armour zorgt voor optimale schokdemping en efficiënte energieteruggave bij elke stap, zodat je vol vertrouwen je doelen kunt bereiken.

De robuuste rubberen buitenzool biedt uitzonderlijke grip, zelfs op het zwaarste terrein, terwijl het ademende bovenwerk van mesh zorgt voor optimale luchtcirculatie om je voeten koel en droog te houden tijdens het hardlopen. Deze schoenen hebben ook extra teenbescherming voor extra veiligheid tijdens je runs in de bergen.

Of je nu een ervaren hardloper bent of een beginner op trail, de Trail Under Armour Charged Bandit Trail 3 damesschoenen zijn een ideale keuze om je te vergezellen op al je avonturen. Door hun elegante ontwerp en geavanceerde technologie zijn ze een must-have voor alle vrouwen die van buitensporten houden.

Laat je schoenen je niet tegenhouden in je training, kies voor de Trail Damesschoenen Under Armour Charged Bandit Trail 3 en ontdek de kracht van prestaties gecombineerd met comfort. Deze schoenen van trail zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en zijn een duurzame investering voor alle vrouwen die hun grenzen willen verleggen en nieuwe hoogten willen bereiken. Bestel nu en maak je klaar om de paden te veroveren met Under Armour.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 3028405-102
Kleur grijze massa
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Charged Bandit
Drop 8 mm
Stabiliteit Neutraal