Loopschoenen voor kinderen Under Armour

Loopschoenen voor kinderen Under Armour

Beginnend op: € 35,29

€ 28,66

-19%
Verbeter je hardloopprestaties met de running meisjesschoenen Under Armour GPS Surge 3 AC, ontworpen door Under Armour voor jonge vrouwelijke atleten.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 28,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Loopschoenen voor kinderen Under Armour

De running Under Armour GPS Surge 3 AC meisjesschoenen zijn de perfecte keuze voor jonge meisjes met een passie voor hardlopen. Ontworpen door het gerenommeerde merk Under Armour, bieden deze schoenen de perfecte combinatie van comfort, technologie en stijl voor beginnende hardlopers.

Deze schoenen hebben een modern, elegant ontwerp en zijn speciaal gemaakt voor vrouwen en meisjes. Met hun slanke pasvorm en dynamische silhouet bieden ze optimale ondersteuning terwijl ze licht en flexibel blijven. Deze schoenen zijn perfect voor intensieve trainingen of wedstrijden en bieden ongeëvenaarde ondersteuning en stabiliteit voor een comfortabele en pijnvrije hardloopervaring.

De GPS Surge 3 AC technologie vanUnder Armour is wat deze schoenen echt onderscheidt van running autres op de markt. Dankzij het geïntegreerde trackingsysteem kunnen hardlopers hun route, snelheid en verbrande calorieën in realtime volgen. Bovendien biedt de stevige rubberen buitenzool optimale grip op alle ondergronden, zodat je veilig kunt hardlopen.

Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor jonge hardlopers, aangepast aan hun morfologie en groeiende behoeften. Eigenschappen zoals de dempende binnenzool en de Anti-Odour technologie zorgen voor blijvend comfort, terwijl de vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm voor optimale ondersteuning.

Of je nu een beginnende loper bent of een ervaren loper, de Under Armour GPS Surge 3 AC meisjesschoenen van running zijn een geweldige keuze voor alle niveaus en leeftijden. Dus trakteer jezelf op deze hardloopschoenen van topkwaliteit om je te vergezellen op al je hardloopavonturen op running. Bestel nu en ontdek zelf waarom Under Armour hét merk is voor gepassioneerde vrouwelijke hardlopers.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 3025014-106
Kleur gevlekt grijs/roze bruis/vendelrood
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior