Loopschoenen voor kinderen Under Armour

Loopschoenen voor kinderen Under Armour

Beginnend op: € 35,29

€ 28,66

-19%
De running Under Armour Bps surge 3 AC kinderschoenen: comfort, prestaties en stijl voor jonge hardlopers!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 28,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Loopschoenen voor kinderen Under Armour

De running Under Armour Bps Surge 3 AC kinderschoenen zijn ontworpen voor jonge hardlopers die optimale ondersteuning en comfort nodig hebben tijdens hun hardlooptrainingen en wedstrijden. Deze schoenen van het gerenommeerde merk Under Armour zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn ideaal om hen te helpen hun hardloopdoelen te bereiken.

Met hun moderne design en hoogwaardige constructie zijn deze schoenen zowel functioneel als stijlvol. Kinderen zullen dol zijn op de dynamische look van deze schoenen, terwijl ouders hun duurzaamheid en weerstand tegen slijtage zullen waarderen. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik.

running De Under Armour Bps Surge 3 AC kinderschoenen zijn speciaal ontworpen om uitzonderlijke ondersteuning en demping te bieden tijdens het hardlopen. Dankzij de tussenzool van EVA-schuim bieden deze schoenen optimale demping bij elke stap, waardoor de impact op gewrichten en spieren wordt verminderd. Jonge hardlopers kunnen langer en comfortabeler hardlopen.

Deze schoenen zijn niet alleen heel comfortabel, maar ook heel licht, zodat kinderen kunnen hardlopen zonder dat ze gebukt gaan onder zware schoenen. Bovendien houden deze schoenen, dankzij de geavanceerde ventilatietechnologie, de voeten koel en droog tijdens het sporten, voor optimaal comfort, zelfs tijdens de meest intensieve loopjes.

Tot slot zijn deze schoenen dankzij de klittenbandsluiting gemakkelijk aan en uit te trekken, zodat kinderen ze snel en gemakkelijk kunnen aan- en uittrekken zonder hulp. De running Under Armour Bps Surge 3 AC kinderschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle voeten en zijn een ideale keuze voor jonge hardlopers met een passie voor hardlopen. Geef ze de ondersteuning en het comfort dat ze nodig hebben met deze hoogwaardige schoenen van het beroemde merk Under Armour.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 3024990-001
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten