Damestanktop Newline Beat

Damestanktop Newline Beat

Beginnend op: € 18,10

€ 15,60

-14%
Val op in de damestanktop Newline Beat: elegantie, comfort en stijl in één!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 18,10

€ 15,60

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestanktop Newline Beat

De damestanktop Newline Beat is een must-have voor alle actieve, dynamische vrouwen. Dit sportkledingstuk combineert stijl en functionaliteit dankzij het gerenommeerde merk Newline.

Deze tanktop is speciaal ontworpen voor vrouwen en heeft een vrouwelijke, elegante snit die uw vorm verbetert. Hij is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel comfortabel als slijtvast, zodat u kunt genieten van al uw fysieke activiteiten.

Dankzij de ademende stof houdt de Newline Beat tanktop je koel en droog tijdens je meest intensieve sportsessies. Het mouwloze ontwerp geeft je ook optimale bewegingsvrijheid, zodat je tot het uiterste kunt gaan.

De damestanktop Newline Beat valt ook op door zijn moderne, trendy look. Hij is verkrijgbaar in verschillende felle, levendige kleuren en voegt zeker een vleugje kleur toe aan je sportgarderobe. Of je nu houdt van fel rose, elektrisch blauw of limoengroen, er is voor ieder wat wils.

Deze tanktop is niet alleen ideaal voor je sportsessies, maar kan ook gemakkelijk worden gecombineerd met jeans of legging voor een casual en stijlvolle outfit. Perfect dus voor een dagje in het park, een buitensessie op yoga of gewoon een wandelingetje door de stad.

Het merk Newline staat bekend om zijn hoogwaardige sportkleding, ontworpen voor veeleisende sporters. De Newline Beat damestanktop is daarop geen uitzondering. Hij is ontworpen om lang mee te gaan en je te begeleiden bij al je sportieve activiteiten, of je nu gaat hardlopen, fitness, yoga of zelfs dansen.

Kortom, de Newline Beat damestanktop is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, comfortabele en modieuze sportkleding. Hij is verkrijgbaar in alle maten, zodat hij past bij elk lichaamstype en een perfecte pasvorm garandeert. Wacht niet langer en voeg deze tanktop nu aan je garderobe toe!

Extra informatie

Merk Newline
Fabrikant SKU 224589-2001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene