Dames shorts Under Armour Fly by elite

Dames shorts Under Armour Fly by elite

Beginnend op: € 40,33

€ 32,35

-20%
Domineer de wedstrijd met shorts van running Under Armour Fly by elite. Ontworpen voor de elite, draag het merk dat het verschil maakt.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,33

€ 32,35

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames shorts Under Armour Fly by elite

Ontdek het ultieme in comfort en prestaties met de Women's Short Under Armour Fly by elite. Deze hardloopshort van Under Armour is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt een perfecte pasvorm en een lichtgewicht gevoel voor ongeremd hardlopen.

De Under Armour Fly by elite Women's Shorts zijn ontworpen voor fanatieke hardlopers en zijn voorzien van HeatGear-technologie die transpiratievocht afvoert om je droog en comfortabel te houden tijdens je meest intensieve workouts. De lichtgewicht stretchstof geeft je maximale bewegingsvrijheid, zodat je je volledig op het hardlopen kunt concentreren.

Het elegante, vrouwelijke ontwerp van de Under Armour Fly by elite Women's Short maakt het de perfecte keuze voor atleten die stijl en prestaties willen combineren. Met een elastische tailleband en aantrekkoord voor een pasvorm op maat past deze short zich aan je lichaam aan voor optimaal comfort. Bovendien zal de korte, slanke pasvorm je rondingen verbeteren en je een atletische look geven.

Of je nu traint op de baan of op de loopband, de Under Armour Fly by elite Women's Shorts vergezellen je tijdens al je hardloopsessies. De anti-geur technologie houdt je fris en zorgeloos, terwijl reflecterende details je zichtbaarheid en veiligheid garanderen als je bij weinig licht hardloopt.

De Under Armour Fly by elite Women's Short is ontworpen voor serieuze hardlopers en is de ideale keuze voor al je hardloopactiviteiten. Of je nu traint voor een 5 km run of een marathon, deze shorts geven je de ondersteuning en het comfort dat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Dus wacht niet langer, koop nu de Under Armour Fly by elite Women's Shorts en ervaar de perfecte mix van comfort, prestaties en stijl. Deze shorts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn een must-have voor alle hardlopers die van het merk Under Armour houden. Bestel ze vandaag nog en maak je klaar om elke kilometer van je volgende wedstrijd te domineren op running!

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1369766-593
Kleur illusie groen/oranje ijs
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Elite