Donsjack Jack Wolfskin dna tundra

Donsjack Jack Wolfskin dna tundra

Beginnend op: € 171,37

€ 145,69

-15%
Deze donsjas voor heren is de perfecte metgezel voor elk winters uitstapje. Waar de wind u ook brengt, hij belooft comfort, warmte en elegantie.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 171,37

€ 145,69

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Donsjack Jack Wolfskin dna tundra

Alleen jij, de bergen en de frisse, schone lucht om je heen. Ben je in je element? Dan mag de DNA TUNDRA JKT nooit ontbreken op uw winterwandelingen.
Het donsjack is niet alleen zo licht als een veertje, het is ook erg warm. We hebben de grote compartimenten gevuld met gecertificeerd eendendons.
Voor de buitenkant hebben we twee STORMLOCK-materialen van gerecycled polyester gecombineerd: beide bieden een doeltreffende bescherming tegen wind en lichte neerslag. Het rasterwerk aan de onderkant van het jack geeft het een moderne uitstraling, naast de trendy Colour-Block look.
Als de regen of sneeuw toeneemt, kun je de DNA TUNDRA JKT gewoon in je hardshell ritsen - want de jas heeft een praktisch ritssysteem.
Overige detailsGewicht
: 405 g (maat M)
STORMLOCK Ecosphere TAFFETA: winddicht, waterafstotend en bijzonder soepel gerecycled polyesterweefsel met hoog ademend vermogenSTORMLOCK
GRID ECOSPHERE 2L: winddicht en waterafstotend gemengd materiaal van gerecycled materiaal met hoog ademend vermogen Gevuld met
90/10 eendendons (vulkracht 700 cuin, RDS gecertificeerd)
2 hoge heupzakkenREGULAR
SYSTEM ZIP: ritssysteem om in een
buitenjack te ritsenverstelbareflap

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1206621_6350
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten