Dames zwempak uit 1 stuk Arena Reflecting

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Reflecting

Beginnend op: € 52,43

€ 35,45

-32%
Ontdek het 1-delige zwempak voor dames Arena Reflecting voor optimale zwemprestaties. Nu verkrijgbaar!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 52,43

€ 35,45

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Reflecting

Het Arena Reflecting eendelige zwempak voor dames is de perfecte keuze voor alle zwemmers met een passie voor de sport. Ontworpen door het wereldberoemde merk Arena, combineert dit zwempak comfort, stijl en prestaties om je te begeleiden tijdens je trainingen of wedstrijden.

Dit zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een perfecte pasvorm en maximale bewegingsvrijheid. Het is ontworpen om de rondingen van het vrouwenlichaam te omhelzen en je figuur te verbeteren, zodat je bij elke duik extra zelfvertrouwen krijgt.

De levendige kleur en het reflecterende patroon van dit zwempak voegen een vleugje moderne, trendy stijl toe. Of je nu in het zwembad zwemt of in open water, je zult zeker opvallen in dit unieke zwempak.

En dat is nog niet alles, dit zwempak is ook ontworpen om je prestaties in het water te verbeteren. Dankzij de chloorbestendige stof en het hydrodynamische ontwerp glijd je met gemak door het water en concentreer je je op je bewegingen in plaats van op je pak.

Of je nu een beginner of een ervaren zwemmer bent, dit zwempak is geschikt voor alle niveaus. Het is ideaal voor vrijetijdszwemmen of wedstrijden op hoog niveau en geeft je optimale ondersteuning en bedekking tijdens al je wateractiviteiten.

Wacht dus niet langer en voeg het Arena Reflecting eendelig zwempak voor dames nu toe aan je zwemkledingcollectie. Met zijn onovertroffen comfort, stijl en prestaties zult u niet meer zonder willen zwemmen. Bestel het jouwe vandaag nog en maak je klaar om te schitteren in het water met Arena.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 007334-588
Kleur zwart/blauwer
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene