Dames zwempak uit 1 stuk Arena Pro Bac

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Pro Bac

Beginnend op: € 40,33

€ 29,12

-28%
Het Arena Pro Bac 1-delig zwempak voor dames: de perfecte keuze om stijlvol en prestatiegericht te domineren tijdens het zwemmen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,33

€ 29,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Pro Bac

Het Arena Pro Bac 1-delig zwempak voor dames is de ideale keuze voor alle enthousiaste zwemmers. Ontworpen door het wereldberoemde merk Arena, biedt dit zwempak de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties voor vrouwen.

Of je nu een beginnende zwemmer bent of een ervaren atleet, dit 1-delige zwempak geeft je de ondersteuning en bewegingsvrijheid die je nodig hebt om je zwemdoelen te bereiken. Dit zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan en slijtage door chloorwater en de zon te weerstaan.

Het stijlvolle en dynamische ontwerp van dit zwempak maakt het een perfecte keuze voor alle lichaamstypes. De flatterende snit verbetert je rondingen en biedt optimale ondersteuning dankzij de X rug en brede bandjes. Je zult je comfortabel en zelfverzekerd voelen in het water en aan de rand van het zwembad.

Of je nu sportief zwemt of gewoon voor je plezier, het Arena Pro Bac 1-delig zwempak voor dames biedt ongeëvenaarde prestaties. Dankzij de waterbestendige stof en platte naden kun je vrij bewegen zonder last te hebben van een zwempak dat aan je huid plakt. Bovendien houdt de droge stof rapide je droog tijdens je training.

Als toonaangevend merk in de zwembranche heeft Arena dit zwempak ontwikkeld in samenwerking met professionele zwemmers om een product van topkwaliteit te garanderen. Dankzij het ergonomische ontwerp en de geavanceerde technologie verbetert dit zwempak je hydrodynamica en helpt het je om optimale prestaties te leveren.

Kortom, het Arena Pro Bac 1-delig zwempak voor dames is een must-have voor alle zwemmers. Met zijn elegante stijl, optimale comfort en uitzonderlijke prestaties is het de perfecte keuze voor al je zwemsessies. Dus voeg dit zwempak vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 007210-790
Kleur marine/kelkachtig koraal
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene