Dames zwempak uit 1 stuk Arena Control Pro

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Control Pro

Beginnend op: € 52,43

€ 37,00

-29%
Prestaties, stijl en comfort allemaal in one met the Arena Control Pro one-zwempak voor dames. Perfect voor al uw zwembehoeften!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 52,43

€ 37,00

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Control Pro

Het Arena Control Pro 1-delig zwempak voor dames is een must-have voor alle enthousiaste zwemmers. Ontworpen door het beroemde merk Arena, combineert dit zwempak perfect prestaties en elegantie om je te vergezellen tijdens al je zwemsessies.

Met zijn slanke, elegante ontwerp zal dit zwempak je figuur verbeteren en je de uitstraling van een echte atleet geven. De ergonomische snit en de slijtvaste stof ultra bieden optimale ondersteuning voor totale bewegingsvrijheid in het water. Je kunt je dus volledig concentreren op je prestaties zonder gehinderd te worden door een oncomfortabel zwempak.

Dit zwempak is speciaal ontworpen voor vrouwen en heeft gewatteerde cups voor een perfecte ondersteuning van de buste. Zo kun je genieten van absoluut comfort terwijl je er toch vrouwelijk en elegant uitziet. En dankzij de verstelbare bandjes kun je de pasvorm helemaal aan je eigen wensen aanpassen.

Of je nu een beginner of een ervaren zwemmer bent, dit zwempak is ideaal voor alle soorten zwemmen. Of je nu in het zwembad of in de zee zwemt, je zult comfortabel en efficiënt zijn dankzij de weerstand tegen chloor en de droogte rapide. Bovendien biedt het UV-bescherming voor veilig zwemmen, zelfs in direct zonlicht.

Het merk Arena staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteitsproducten voor professionele en amateurzwemmers. Met dit zwempak profiteer je van alle knowhow en expertise van het merk voor een ongeëvenaarde zwemervaring. Je kunt in alle vertrouwen en comfort je doelen bereiken en je grenzen verleggen.

Kortom, het Arena Control Pro 1-delig zwempak voor dames is een must-have voor alle zwemmers. Prestaties, comfort en elegantie voor succesvolle zwemsessies. Wacht niet langer, verwen jezelf met dit zwempak en word de koningin van het zwembad of de zee!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 007202-550
Kleur zwart/blauwchina
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene