Dames zwempak uit 1 stuk Arena Gleam

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Gleam

Beginnend op: € 50,42

€ 35,68

-29%
Het 1-delige zwempak voor dames Arena Gleam, ideaal om in te zwemmen, biedt een stijlvolle look en optimale prestaties dankzij het vertrouwde merk Arena.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,42

€ 35,68

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Gleam

Het Arena Gleam eendelige zwempak is de ideale keuze voor alle zwemmers met een passie voor water. Ontworpen door het beroemde merk Arena, combineert dit zwempak stijl en prestaties perfect om je te vergezellen tijdens al je zwemsessies.

Met zijn elegante, moderne ontwerp zal dit 1-delige zwempak uw vrouwelijke figuur zeker verbeteren. De nauwsluitende pasvorm omhelst de rondingen van uw lichaam perfect, waardoor u een ongeëvenaard comfort in het water ervaart. Het merk Arena heeft aan alles gedacht zodat u zich volledig op uw prestaties kunt concentreren.

Dit zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is slijtvast en duurzaam. Het is ontworpen om lang mee te gaan en is volledig chloor- en UV-bestendig, waardoor het een ideale keuze is voor regelmatige zwemmers. Bovendien voelt de zachte, ademende stof aan als een tweede huid terwijl het je totale bewegingsvrijheid geeft.

Het Arena Gleam zwempak is ook voorzien vanArena's MaxLife technologie, wat betekent dat het zijn heldere, levendige kleuren behoudt, zelfs na vele wasbeurten. Je kunt dus vele seizoenen van dit zwempak genieten zonder dat het verbleekt.

Of je nu recreatief zwemt of wedstrijdzwemt, dit 1-delige zwempak is perfect voor al je sessies. Het ergonomische ontwerp en de brede bandjes bieden optimale ondersteuning voor je borst, zodat je je kunt concentreren op je zwemtechniek zonder je zorgen te hoeven maken over je zwemkleding.

Naast de technische prestaties onderscheidt het Arena Gleam zwempak zich ook door zijn stijl. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zie je er stijlvol en trendy uit op look in het zwembad of op het strand. Of je nu de voorkeur geeft aan felle, gedurfde kleuren of meer discrete patronen, je vindt zeker wat je zoekt in het kleurenassortiment van Arena.

Kortom, het Arena Gleam 1-delig zwempak voor dames is een must-have voor alle zwemmers. Met zijn perfecte mix van stijl en prestaties zal het je bondgenoot zijn voor al je zwemsessies. Wacht dus niet langer, trakteer jezelf op deze zwemkleding van topkwaliteit en maak een plons in het water!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 007201-700
Kleur marineblauw/kalksteenblauw
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene