Dames zwempak uit 1 stuk Arena Waves Breaking

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Waves Breaking

Beginnend op: € 50,42

€ 35,68

-29%
Ontdek je nieuwe dameszwempak 1-delig Arena Waves Breaking, ideaal om in te zwemmen, met zijn trendy stijl en kwaliteit Arena.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,42

€ 35,68

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Waves Breaking

Het Arena Waves Breaking 1-delig zwempak voor dames is ontworpen voor vrouwen die van zwemmen houden. Met zijn moderne, elegante ontwerp zal het je vergezellen in al je zwemsessies met stijl en comfort. Dit zwempak is gemaakt door het gerenommeerde merk Arena en staat garant voor uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid.

Een zwempak is een essentieel item voor elke zwemmer, en dit zwempak is speciaal ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. De gebruikte stof is chloor- en zonbestendig, zodat je zwemkleding lang meegaat. Bovendien biedt het UV-bescherming voor veilig zwemmen in de zon.

Het ontwerp van het Arena Waves Breaking 1-delige zwempak voor dames is zowel modern als functioneel. De visnetrug voegt niet alleen een vleugje stijl toe, maar zorgt ook voor optimale bewegingsvrijheid tijdens je zwemsessies. De brede bandjes zorgen voor een goede ondersteuning van de buste en voorkomen vlekken op de schouders, voor maximaal comfort.

De snit van dit zwempak is ook ontworpen om perfect aan te sluiten bij de vorm van het vrouwelijk lichaam, zodat je figuur beter uitkomt. De stretchstof past zich aan alle lichaamsvormen aan en biedt uitstekende ondersteuning, voor stressvrij zwemmen.

Of je nu graag in het zwembad of in de zee zwemt, het Arena Waves Breaking 1-delig zwempak voor dames is de ideale keuze voor al je wateractiviteiten. Dankzij het comfort en de duurzaamheid is het ook de perfecte zwembroek voor intensieve wedstrijdtrainingen.

Kortom, het Arena Waves Breaking 1-delig zwempak voor dames combineert stijl, comfort en prestaties om alle veeleisende zwemmers tevreden te stellen. Wacht niet langer om dit zwempak aan je collectie toe te voegen en geniet van zwemmen zonder compromissen. Gun jezelf het beste met Arena en het Waves Breaking zwempak, je bondgenoot om de golven in het zwembad of de zee te bedwingen.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006688-780
Kleur navymulti/navy/turquoise
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene