Dames zwempak uit 1 stuk Arena Dreamy Pro B

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Dreamy Pro B

Beginnend op: € 40,33

€ 29,12

-28%
Ontdek het ultieme zwemcomfort met het Arena Dreamy Pro B 1-delig zwempak voor dames. Klaar voor prestaties.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,33

€ 29,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Dreamy Pro B

Het 1-delige zwempak voor dames Arena Dreamy Pro B is de ultieme bondgenoot voor alle enthousiaste zwemmers. Ontworpen door het beroemde merk Arena, biedt dit zwempak de perfecte mix van stijl, comfort en prestaties voor al je zwemsessies.

Met zijn elegante, vrouwelijke ontwerp zal dit zwempak je figuur verbeteren en je zelfverzekerd en stijlvol laten voelen in het water. De hoogwaardige stof en slanke pasvorm bieden optimale ondersteuning voor totale bewegingsvrijheid tijdens uw trainingen of wedstrijden.

De compressietechnologie van het zwempak verbetert de bloedsomloop, vermindert spiervermoeidheid en verbetert je prestaties in het water. Bovendien zorgt de chloorbestendige stof ervoor dat je zwempak langer meegaat, zelfs bij regelmatig gebruik.

Dit zwempak is speciaal ontworpen voor zwemmen en biedt een perfecte pasvorm voor optimaal comfort in het water. De snit van de rugband zorgt voor volledige bewegingsvrijheid voor de armen, terwijl de slanke, discrete bandjes veilige ondersteuning bieden zonder je te beperken in je bewegingen.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het Arena Dreamy Pro B 1-delig zwempak voor dames zal je beste bondgenoot zijn voor succesvolle zwemsessies. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op dit hoogwaardige zwempak voor optimale prestaties in het water.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006663-580
Kleur achterkant/zwart-turquoise
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene