Kinderzwemshort Arena B Dynamo R

Kinderzwemshort Arena B Dynamo R

Beginnend op: € 20,17

€ 14,42

-29%
Duik in stijl met de Arena B Dynamo R zwemshorts voor kinderen, perfect voor jonge zwemmers met een passie voor water.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,17

€ 14,42

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderzwemshort Arena B Dynamo R

De Arena B Dynamo R zwemshorts voor kinderen zijn perfect voor jonge zwemmers met een passie voor water. Ontworpen door het gerenommeerde merk Arena, deze zwemshorts zijn speciaal ontworpen voor opgroeiende kinderen en bieden ongeëvenaard comfort en bewegingsvrijheid in het water.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze slijtvaste zwemshorts ontworpen om slijtage door chloorwater en de zon te weerstaan. Ze zijn ook voorzien van MaxFit-technologie voor een perfecte pasvorm en uitstekende elasticiteit zodat je kind vrij kan bewegen in het water. Bovendien heeft de stof UV-bescherming om de huid van je kind te beschermen tegen schadelijke zonnestralen.

Deze zwemshort is speciaal ontworpen om in te zwemmen en biedt veel bewegingsvrijheid zodat je kind onbeperkt kan zwemmen. De dynamische snit en het trekkoord in de taille zorgen voor een perfecte, comfortabele pasvorm zodat je kind zich kan concentreren op zijn zwemtechniek zonder beperkt te worden door zijn zwempak.

Het moderne, kleurrijke ontwerp van deze zwemshort is ook een groot pluspunt. Je kind zal ze graag dragen in het zwembad of op het strand en ze zullen gemakkelijk te herkennen zijn in het water dankzij de felle kleuren en het opvallende Arena logo.

Of je kind nu een beginnende of ervaren zwemmer is, de Arena B Dynamo R zwemshorts voor kinderen zullen de ideale metgezel zijn voor al hun zwemsessies. Geef je kind het beste van twee werelden door te kiezen voor deze topkwaliteit zwemshorts van Arena, beroemd om zijn expertise op het gebied van zwemmen. Bestel nu en zie je kind schitteren in het water in stijl en comfort.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006501-820
Kleur koninklijk
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior