Dames zwempak uit 1 stuk Arena Modular

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Modular

Beginnend op: € 48,40

€ 32,82

-32%
Domineer het zwembad in stijl en comfort met het Arena Modular 1-delig zwempak voor dames, speciaal ontworpen voor zwemmen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 48,40

€ 32,82

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Modular

Ontdek het ultieme comfort en elegantie met het 1-delig zwempak voor dames Arena Modular. Ontworpen door het beroemde merk Arena voor vrouwen met een passie voor zwemmen, is dit zwempak de ideale keuze voor al uw wateractiviteiten. Met zijn elegante ontwerp en geavanceerde technische kenmerken zal het zeker aan al uw verwachtingen voldoen.

Het Arena Modular 1-delige zwempak voor dames combineert stijl en functionaliteit perfect. De nauwsluitende snit vormt zich perfect naar de rondingen van het vrouwenlichaam en biedt optimale ondersteuning en bewegingsvrijheid in het water. De tijdloze kleur en het strakke ontwerp maken het een echt fashion statement op stranden en bij het zwembad.

Naast het geraffineerde uiterlijk zit deze zwembroek boordevol technische functies die het een echte bondgenoot maken voor je zwemsessies. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel duurzaam als comfortabel. De innovatieve stof biedt UV-bescherming en is bestand tegen chloorwater, voor extra duurzaamheid.

De smalle, verstelbare schouderbandjes zorgen voor een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning van de buste. De open rug biedt veel bewegingsvrijheid voor de schouders, ideaal om soepel en onbelemmerd te zwemmen. Bovendien is het zwempak volledig gevoerd voor optimaal comfort en een ondersteunend gevoel tijdens het zwemmen.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het Arena Modular 1-delig zwempak voor dames is de perfecte keuze voor al je zwemsessies. Of het nu voor intensieve trainingssessies is of gewoon om te ontspannen in het zwembad, dit zwempak zal je vergezellen in stijl en comfort.

Dus wacht niet langer, kies voor de 1-delige zwemkleding voor dames Arena Modular en geniet vol vertrouwen en elegantie van uw zwemactiviteiten. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan maten voor alle lichaamsvormen en is de essentiële keuze voor vrouwen die prestaties en stijl willen combineren bij het zwemmen. Bestel nu en laat je verleiden door de kwaliteit en het design van het merk Arena.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006122-580
Kleur zwart/turquoisemulti
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene