Zwemshort Arena Solide

Zwemshort Arena Solide

Beginnend op: € 30,25

€ 18,13

-40%
Kies voor comfort en prestaties met de Arena Solide zwemshort, ontworpen voor veeleisende triatleten. #Arena #Triathlon

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 18,13

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwemshort Arena Solide

Ontdek de Arena Solide zwemshort, de perfecte keuze voor ambitieuze triatleten. Deze zwemshort van het beroemde merk Arena is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van je favoriete sport. Met zijn stijlvolle ontwerp en geavanceerde technologie is hij ontworpen om je uitzonderlijk comfort en prestaties te geven.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze zwemshorts duurzaam en slijtvast. Ze zijn ook voorzien van Waterfeel X-Life technologie, die maximale weerstand tegen chloor en uitstekende elasticiteit voor een perfecte pasvorm garandeert.

De Arena Solide zwemshorts zijn ontworpen om volledige bewegingsvrijheid te bieden tijdens je triatlontrainingen en wedstrijden. Dankzij de nauwsluitende snit en het trekkoord in de taille kun je hem op zijn plaats houden zonder in de weg te zitten. Bovendien minimaliseert het hydrodynamische ontwerp de weerstand in het water, zodat je je snelheid en prestaties kunt verbeteren.

Of je nu aan wedstrijden meedoet of traint voor je volgende triatlon, de Arena Solide zwemshort is je beste bondgenoot. Dankzij het stijlvolle ontwerp en de levendige kleuren val je op bij de start. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en drogen ze snel, zodat ze weer klaar zijn voor gebruik.

Laat gewone zwemshorts je niet tegenhouden in je zoektocht naar de overwinning. Kies voor Arena Solide zwemshorts, de keuze van triatlonkampioenen. Bestel de jouwe nu en ga elke uitdaging met vertrouwen en stijl aan!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 004776-550
Kleur 550 ZWART-WIT
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene