Kinderbadmuts Arena Print Jr 3line

Kinderbadmuts Arena Print Jr 3line

€ 14,12

€ 12,05

-15%
De Arena Print Jr 3line kinderzwemcap, ontworpen voor kleine zwemmers met een passie voor zwemmen, combineert stijl en prestaties.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Kinderbadmuts Arena Print Jr 3line

De Arena Print Jr 3line kinderzwemcap is een essentieel accessoire voor jonge zwemmers met een passie voor water. Deze badmuts is gemaakt door het beroemde merk Arena en combineert kwaliteit en stijl voor de ultieme zwemervaring.

Deze badmuts is speciaal ontworpen voor kinderen en is aangepast aan de vorm van de jongste zwemmers voor een perfecte, comfortabele pasvorm. Het ontwerp met drie lijnen voegt een moderne, trendy touch toe aan de zwemkleding van je kind.

Het merk Arena staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige zwemproducten. Met deze badmuts kan je er zeker van zijn dat je kind effectieve bescherming krijgt tegen chloor en UV-stralen. Bovendien is hij zo ontworpen dat hij bestand is tegen slijtage en vervaging en dus lang meegaat.

Deze badmuts is ideaal voor jonge zwemmers in de dop die regelmatig gaan zwemmen. Of je nu traint of wedstrijden zwemt, deze badmuts biedt een veilige en comfortabele pasvorm zodat je kind zich kan concentreren op zijn of haar prestaties in het water.

Naast de functionaliteit is deze badmuts ook een modeaccessoire voor je kind. Hij is verkrijgbaar in verschillende felle, levendige kleuren, waardoor het een perfecte keuze is voor kinderen die graag opvallen in het zwembad.

Kortom, de Arena Print Jr 3line kinderzwemcap is een product van topkwaliteit voor jonge zwemmers met een passie voor zwemmen. Met zijn moderne ontwerp, duurzaamheid en functionaliteit is het de perfecte keuze om je kind te vergezellen op zijn of haar wateravonturen. Wacht niet langer en geef je kind het beste op zwemgebied met de Arena Print Jr 3line badmuts.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 94171-231
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior