Kinderbadmuts Arena Print Jr Assortment

Kinderbadmuts Arena Print Jr Assortment

€ 14,12

€ 12,98

-8%
Duik in stijl het water in met de kinderzwemcap Arena Print Jr Assortment, perfect voor jonge zwemmers met een passie voor zwemmen!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Kinderbadmuts Arena Print Jr Assortment

De Arena Print Jr Assortment kinderzwemcap is het ultieme accessoire voor jonge zwemmers met een passie voor water. Ontworpen door het beroemde merk Arena, combineert deze badmuts stijl en functionaliteit voor optimale prestaties in het water.

Deze speciaal voor kinderen ontworpen badmuts is aangepast aan de vorm van de jongste zwemmers en biedt een perfecte, comfortabele pasvorm. Het zachte, duurzame siliconenmateriaal zorgt voor een uitstekende weerstand tegen chloor en UV-stralen, waardoor langdurig gebruik gegarandeerd is.

Het kleurrijke, speelse ontwerp van deze badmuts zal kinderen zeker aanspreken, hen aanmoedigen om zich onder te dompelen in het water en volop te genieten van hun favoriete sport. Dankzij de verschillende designs kan elk kind de cap vinden die bij hem of haar past en een vleugje persoonlijkheid toevoegen aan hun zwemoutfit.

Of het nu voor trainingen of wedstrijden is, deze badmuts junior is een ideale keuze voor jonge zwemmers. Hij biedt effectieve bescherming voor het haar en voorkomt irritatie door chloor en zout. Bovendien houdt hij het haar op zijn plaats, voor een comfortabelere zwemervaring zonder afleiding.

Maak van zwemmen een leuke en plezierige ervaring voor je kinderen met de Arena Print Jr Assortment kinderzwemcap. Met zijn superieure kwaliteit en leuke designs is het de perfecte keuze voor jonge zwemmers met een passie voor sport en stijl. Geef je kind het ultieme accessoire voor optimale prestaties in het water met deze badmuts van Arena.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 94171-110
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior