Bedrukte zwemshort Gant Art

Bedrukte zwemshort Gant Art
Beginnend op: € 90,75
Ontdek de bedrukte zwemshort Gant Art, de perfecte touch of style voor je zwemsessies met Gant.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 90,75
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Bedrukte zwemshort Gant Art

De Gant Art zwemshort met print is een must-have voor elke zwemliefhebber. Deze zwemshorts zijn ontworpen door het beroemde merk Gant en combineren stijl en prestaties voor een ongeëvenaarde zwemervaring.

Het ontwerp van deze zwemshorts is geïnspireerd opart en heeft een unieke print die een vleugje originaliteit toevoegt aan uw strandkleding. Deze zwemshort is gemaakt van hoogwaardige materialen en is lichtgewicht, comfortabel en slijtvast. Je kunt dus vrij bewegen in het water zonder gehinderd te worden door zware of oncomfortabele stof.

Dankzij de nauwsluitende pasvorm en elastische tailleband vormt deze zwemshort zich naar je lichaam voor optimaal comfort. Bovendien heeft hij een trekkoord zodat je hem kunt aanpassen aan jouw voorkeuren. Of je nu een beginner of een ervaren zwemmer bent, deze zwemshorts passen bij alle lichaamsvormen.

Deze zwemshorts zijn niet alleen esthetisch mooi, ze zijn ook ontworpen om je prestaties tijdens het zwemmen te verbeteren. De chloorbestendige, droge stof rapide betekent dat je ze intensief kunt gebruiken zonder je zorgen te maken dat ze afbreken. Bovendien voorkomen de platte naden schuren en irritatie voor optimaal bewegingscomfort.

Of je ze nu gebruikt om te trainen of voor dagen op het strand, deze bedrukte zwemshort van Gant Art zal je niet teleurstellen. De unieke stijl en kwaliteit maken het een ideale keuze voor alle zwemliefhebbers. Dus voeg ze nu toe aan je sportgarderobe!

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 922416005-779
Kleur medaille geel
Kleur Geel
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene