Oogmassageapparaat voor vrouwen Garett Beauty Relax Eye [Grootte 195x96x38 mm]

Oogmassageapparaat voor vrouwen Garett Beauty Relax Eye [Grootte 195x96x38 mm]
€ 125,37
Ontspan en verzorg je ogen met de draadloze oogmassager Garett Beauty Relax Eye. Ontdek de vele functies voor optimale ontspanning.

Niet op voorraad

Beschrijving

Oogmassageapparaat voor vrouwen Garett Beauty Relax Eye

Garett Massager Beauty Relax Eye
Ontspannen na een zware dag? Zet Garett Beauty Relax Eye op, luister naar je favoriete afspeellijst en ontspan terwijl je de tere huid rond je ogen verzorgt. Dit draadloze apparaat, met een verstelbare band en masserende kussentjes, is de perfecte manier om je even los te koppelen van de realiteit en jezelf onder te dompelen in een wereld van diepe ontspanning. Klinkt goed, nietwaar? Maar dat is nog niet alles: ontdek alle functies van onze oogmassager Garett Beauty Relax en til je ontspanning naar een hoger niveau!


Luchtcompressie
Luchtcompressietechnologie stimuleert het zenuwstelsel en verhoogt de kwaliteit en effectiviteit van de massage. Het apparaat perst lucht in de kussens, wat zorgt voor een ontspannende en therapeutische drukmassage.

Warm kompres functie
Verwarmde kussentjes stimuleren de bloedsomloop, ondersteunen de oogspieren, verlichten droogheid en verminderen vermoeidheid van de ogen. De warme kompresfunctie heeft ook een ontspannend effect, dus voel je vrij om het te gebruiken wanneer je een pauze nodig hebt.

Vibrerende massage
De vibrerende massagefunctie stimuleert de bloedsomloop, verbetert de elasticiteit van de oogkringspieren en helpt de oogspieren zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. De zachte vibrerende massage zorgt ook voor een uitstekende ontspanning, waardoor het apparaat ideaal is voor dagelijkse rust.

Infrarood bewegingssensor
De ingebouwde infrarood bewegingssensor maakt het eenvoudig om het apparaat te bedienen. Met een simpele polsbeweging pas je de luchtdrukmodus en de massage-intensiteit aan.

Ingebouwde luidsprekers en oplaadbare batterij
Luister naar je favoriete muziek via Bluetooth en bedien het apparaat met gesproken aanwijzingen. Dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij kun je je Garett Beauty Relax oogmassageapparaat overal mee naartoe nemen, zodat je kunt ontspannen waar en wanneer je maar wilt!

Extra informatie

Merk Garett
Fabrikant SKU 90191010-RELAX_EYE_BIAL
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 195x96x38 mm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene