Oogmassageapparaat voor vrouwen Garett Beauty Lift Eye Pro [Grootte 52x175x47 mm]

Oogmassageapparaat voor vrouwen Garett Beauty Lift Eye Pro [Grootte 52x175x47 mm]
€ 62,58
Trakteer jezelf op ultieme ontspanning met de Garett Beauty Lift Eye Pro massager - verstevigt, voedt en stimuleert de huid rond de ogen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Oogmassageapparaat voor vrouwen Garett Beauty Lift Eye Pro

Garett Beauty Lift Eye Pro massage
Het tere gebied rond de ogen heeft een speciale behandeling nodig. De huid rond de ogen is erg gevoelig voor verlies van stevigheid en de vorming van rimpels. De oplossing is het Beauty Lift Eye Pro massageapparaat ( Garett ), dat de huid rond de ogen voedt en verstevigt, terwijl het de bloedsomloop stimuleert, de stofwisseling verbetert en onzuiverheden verwijdert. Behoud je jeugdigheid langer en geniet van ultieme ontspanning met een massagetoestel dat je weer laat stralen!


4 werkstanden
Het Garett Beauty Lift Eye Pro massageapparaat heeft 4 werkstanden. Kies tussen warme en koude kompressen - elk van deze functies kan gecombineerd worden met sonische trillingen voor extra reiniging van de huid. Vergeet vermoeide, pijnlijke ogen en wallen onder de ogen. Met onze Lift Eye massager Pro kun je genieten van diepe ontspanning wanneer je maar wilt!

Sonische trillingen
Speciaal ontworpen sonische vibratietechnologie ondersteunt de huid en verbetert de reinigingsefficiëntie. De hoogfrequente trillingen dringen diep door in de huid, verwijderen make-up en onzuiverheden, verminderen spiervermoeidheid en verfrissen de tere huid rond de ogen. Je kunt de sonische trillingen combineren met een warm of koud kompres om je ogen de ultieme ontspanning te geven.

Warme en koude kompressen
Warme kompressen verhogen de elasticiteit van de huid, bevorderen de celvernieuwing, voorkomen de vorming van rimpels en geven een gevoel van ontspanning. Het opent ook de poriën, verbetert de bloedcirculatie en vergemakkelijkt de reiniging van de huid. De lage temperatuur sluit de poriën en stimuleert de bloedcirculatie. Het kalmeert ook irritatie, bevordert spierregeneratie en verbetert de conditie van de huid. Gebruik de warme en koude kompresfuncties naar behoefte en laat je ogen ontspannen!

Ergonomisch ontwerp en ingebouwde oplaadbare batterij
Onze draadloze oogmassager heeft een ergonomische vorm, waardoor hij comfortabeler in gebruik is. Dankzij het stijlvolle ontwerp en de ingebouwde oplaadbare batterij kun je hem thuis, op het werk of op reis gebruiken.

Extra informatie

Merk Garett
Fabrikant SKU 90191010-LIFT_EYE_PRO_BIAL_SREB
Kleur wit/zilver
Kleur Wit
Maat 52x175x47 mm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene