Stoorzender Turbo Desing Australia Country 2014

Stoorzender Turbo Desing Australia Country 2014

Beginnend op: € 39,83

€ 39,67

Verhoog je zwemprestaties met de Jammer Turbo Design Australia Country 2014, de maatstaf voor snelheid en stijl.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 39,83

€ 39,67

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Stoorzender Turbo Desing Australia Country 2014

De Turbo Jammer Desing Australie Country 2014 is de ultieme keuze voor fanatieke zwemmers die op zoek zijn naar een zwempak met hoge prestaties. Ontworpen door het merk Turbo, al tientallen jaren toonaangevend op het gebied van zwemmen, combineert dit zwempak stijl en functionaliteit om je een ongeëvenaarde zwemervaring te geven.

Dit zwempak heeft een uniek ontwerp geïnspireerd opAustralie, met felle kleuren en een dynamisch patroon waarmee je opvalt aan de rand van het zwembad. De snit jammer biedt optimale bedekking en maximale bewegingsvrijheid in het water. Of je nu aan wedstrijden meedoet of traint om je prestaties te verbeteren, de Turbo Jammer Desing Australie Country 2014 vergezelt je tijdens al je zwemsessies.

Dit zwempak is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en is gemaakt om lang mee te gaan. De chloor- en slijtvaste stof zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid, terwijl de compressietechnologie je spieren vasthoudt voor betere prestaties en herstel rapide. Bovendien is de stof ook UV-bestendig en biedt zo extra bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon.

Naast de indrukwekkende technische eigenschappen is de Turbo Jammer Desing Australie Country 2014 ook zeer comfortabel om te dragen. De zachte, rekbare stof vormt zich perfect naar de vorm van je lichaam en biedt een perfecte pasvorm en een tweede-huidgevoel. De elastische tailleband zorgt voor een goede pasvorm zonder ooit te strak aan te voelen.

Of je nu een beginnende zwemmer bent of een topatleet, de Turbo Jammer Desing Australie Country 2014 is een veilige keuze om je prestaties in het water te verbeteren. Wacht dus niet langer, koop nu dit zwempak van topkwaliteit en vertegenwoordigAustralie met trots bij je volgende zwemsessie.

Extra informatie

Merk Turbo
Fabrikant SKU 796888-0007
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene